Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tohle mi vyrostlo ve skříni.
rozměry 120x60x60cm, Je tam 70W Sodík, Od kámoše sem dostal řízky White Rhino, vyrostlo to jen díky mé lásce a péči :-D. Hnojil sem Kristalonem Start i Květ no a sem docela spokojen. Přikládám pár fotek. Musim dodat že sem nečekal že mi vyroste něco takovýhleho. Měj te se a chtěl bych na to vědět vaše názory.
Příště fotit s nějakým metrem ať se dá porovnat velikost , hlavně palic ,tak to vypadá že mají kytky metr ,ale i tak to je pěkné ,když vemu že na rozměr 60*60 já mám 250 watt . Krystalon to vyžene ale kouřit bych to nechtěl , v tom je právě taky zásadní rozdíl oproti tem "lepším " hnojivům . Za první indor k+ , rhino mám taky ale jen ještě semena. Napiš přesný typ lampy !!!!!!!!!
čus master
koukám na to jako blázen a říkám si to mě poser prsa
včilek rovnou k věci.
Dle mého skromného názoru jsou dvě možnosti:
1. jsi pravděpodobně nejlepší pěstitel na světě a v přilehlém vesmíru (bezkonkurenčně nejlepší práce pod 70W)
2. jsi TLUČHUBA
Osobně se přikláním k variantě číslo 2
a proč to smělé tvrzení: rostliny měří minimálně 60cm slyšel si někdy o efektivním dosvitu 70w ,to vše v substrátu, a promiň že jsem tak smělý hnojivo? Kámo ani náhodou to co tady prezentuješ jako 70W je SF
Co mě ovšem zaráží je že tě nikdo s módu doposud nezpacifikoval.
Tak už znáš můj názor ?
Je to pod 70W je to 2 roky stará philipska E27.
To Vapor - hele jestli si myslíš že tohle je nějaký moc umění, tak tohle se mi sice povedlo ale to co vypěstovali jiní, je o mnoho lepší. Já pěstuju svůj 1.idoor a chtěl sem si udělat dobrou pěstírnu, sice nemám moc zkušeností ale informace sem si sehnal od kámoše z groweru (Mr. FIgaro). Když tak hlína je - Katkusový substrát s perlitem.
Tohle nebude pod 70kou blazni !! Kdyztak prosim vyfot i Ku skřin se svetlem, a ty kyti priste s metrem ci necim pro srovnani velikosti jak uz psal metalsodik....a káčko nedostaneš za to lhani, myslis jinak, ze bych si porizoval 400w, kdyz muzu mit to same pod 70w???
Abych pravdu řekl, moc těm 70 W taky nevěřim, včera sem koukal na fotky zběžně, ale teď po přiblížení... Mno, nevím, nevím - pod 150 W bych tomu ještě věřil, ale 70 W?
Ty woe - Voide - kecáš To je na 50W fakt super... Chci si teď koupit baterku, myslíš že když jí pověsím nad kytky, budu mít stejnou úrodu jako ty? To je fičák, te sem pod 50W ještě neviděl K+
Pak sem postnu, jak mi to jde pod baterkou a myslim že tě trumfnu ... Jedinej problém, že budu po 12 hodinách muset měnit 2x tužkovou baterii
to all
Hele nemyslete si že je to až tak veliký. Ta palice na první fotce je vysoká 13cm. Díky za karmy. Jo jestli to chcete kritizovat tak si najděte někoho jinýho je to můj 1. indoor a chtěl sem se pochlubit. Takže těm co to vadí - děte do prdele:-). Zejtra přihodim foto z nějakou věcí na porovnání. Tak se mějte a pěstu zdar!!!