Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele lidi,, já o tomhle modelu moc neslyšel, tak bych potřeboval poradit,,, Kámoš říkal, že mi dá 4 kytky já je v pěstírně dodělám a dám mu půlku,, Prej je to lepší model než WW --- ale tomuhle nevěřím,,, Já si ale chtěl pro WW zajet do Vídně,, tak teď nevím,, Je California Skunk tak moc dobrý?? Potřebuju tu radu co nejdříve, tak mi prosím napiště SMS na 0605-509368 Dík Oscar.
TO JFKALFA: Jenže krom Blueberry, Mazarů a Bubble Gum (který jsou moc drahý) je WW nej !
Ale teď asi budu mít řízečky mazarů a to by mě totálně zachránilo,, )
Tak ti musím říct, že california je úplně v pohodě, měl jsem ji poslední dvě sklizně pod 400W - i když celková sklizeň není zrovna nejvýnosnější - chuťově a kvalitou to doženeš.
Samozřejmě nemůžeš californii srovnávat s BB, Mazar ... To už je jiná liga.