Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jestli mas moznost pridat, tak rozhodne vic svetla neuskodi, ale pozor! mas to v papirove krabici, takze pozor na el. zapojeni a teplo z osvetleni.. (pripadne tam zapoj tepelnou pojistku nekde blizko zarovek)
kolko tam mas bylin? urcite bude treba vacsi priestor na kvet...inac usporky warmwhite su dobre na rast...na kvete budes sice vidiet mensi vynos ako pod HPS ale urcite ti daco fajne narastie...ja by som nasporil daku korunku (do 2 litrov sa vmestis) a zariesil si skrinu na 70W HPS byt tebou (cca 30x30x60) ...taku malu ale peknu (len nehnoj preboha s tym KRISTALONom PLOD A KVET --> je to bordel)
Fly High, Grow Higher
oki mathiew.
Uz aj sujkinovi sa dojebala rastlina ked to hnojil krystalonom -Rast.
Na picu je to.Takze vymislame nieco nove.Ak mozte tak poradte aj ostatný
diki cav
NEZÁLEŽÍ NA TOM AKĚ SÚ VELKÉ ALE NA TOM AKO ICH MÁTE RADI.
jej, toho hnojiva sem si nevsimnul s Krystalonem mam docela spatny zkusenosti... pokud chces hnojit "levne" tak si porid Wuxal super na rust a OBM na kvet
heikki,máš tie kytičky z rezov,alebo semien?Je to tá istá genetika všetkých rastliniek?Na Tvojom mieste by som ich určite rozsadil každú zvlášť,ak ostaneš pri tých úsporkách,budeš sa musieť s nimi hrať,aby boli čo nalbližšie k svetlu a takto môžeš mať problém,hlavne ak budú mať rôzne výšky.A aj pri slabom sodíku musíš trochu špekulovať,ako ich čo najlepšie rozmiestniť.
Ináč to vyzerá pekne.