Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus, tak tady je zase něco z mé skříně....poprvé snad pojedu vod začatku dokonce.... Některy modylky sem pri presazeni samosebou pomichal, takze ted mam mensi problem je rozpoznat...
Info room: http://grower.cz/forum/showthread.p...3894#post293894
17.den a tudiž posledni den 18/6
1. náhled do skříně...
2. Super Skunk (řezy- původ sensi seeds)
3. Top 44 (z origo seeds od ??)
4. opět dalši náhled...
5. další SS
6. ROCK BUD (řezy- původ soma seeds)
7. všechny kytiz v grow roomu (Chronic, Mazar, SS, RB, T44)
23
Naposledy upravil indicky-konopi 19-11-2005 v 16:37 PM
Cau, dik, no mam no..., ale v klidu, neboj se niceho nic! Jenom, kdyz sem to fotil, taxem kapanek vohulil zvlhcovac, aby to trosku vypadalo, jako, ze rostlinkam fakt nic nechybi.... Hold to na tom hydrometu stoupnout muselo
Tak tady fota ze 14dne na 12/12....zatim jsem celkem spokojen, ale stejne si nedokažu představit co budu a jak budu všechno trhat pod tou sití??? Jinak sorry za tu kvalitu fotek, všechno to bylo strašně narychlo...
23
Naposledy upravil indicky-konopi 02-12-2005 v 16:22 PM
Mi to zase jednou přerostlo ,možná že by bylo lepší to sundat a dojet nornálně , je to o tom jak člověk zná tu odrůdu , většinou už ve 20 dnu květu kytky moc nenarostou . Na scrog je nejlepší jedna odrůda .
Dekuju za všechny rady, urcite me hodne pomuzou...!! zejtra se vrhnu na prostrihani tech sračiček na spodku...to je jasna vec, ale to jestli mam sundat tu sit....to ešte vaham?! Jinak vim, že na scrog je nejlepši jedna odruda, ale ted jak tak pozoruju a zjistuju, tak stejne vetsina kytek bude asi SUPER SKUNK....mno uvidime
Taxem tak nějak pročesal 5cm od spoda všechny kyti, teda jen ty u kterej to šlo...Siť jsem snižil na těch 32cm, takze asi o 10-15cm...pákáž neuvěřitelná...! Priste se mi snad nic podobnyho uz nestane Jinak ted to tam vypada jak po naletu a je to potreba jeste kapanek porovnat, ale to až se ty kyti malinko zvednou... A to ani neřikam, ze sem něco zlamal, ale vše sem snad spravil uvidime....
Strejdas: jinak 0,95g/w bych docela uvital....
Zaplneno to bohuzel v nejakejch mistech neni a asi ani nebude... konkretne treba v jednom rohu je takovej pofi řízek (podle vune nejspis chronic (asi jedinej co tam je), vetvi se i roste proste debilne.... navic nektery vrsky tak nizko nevohnu a neprostrcim, takze je i spousta prazdnejch vocek.... dal co me trochu sere, tak, ze to kvuli tomu neni vsechno v jedny rovine, kazda kyti si jede tu svou.... zatim to vypada na docela nepovedenej scrog...ale uvidime, chce to čas a aj hodne trpělivosti myslel sem, ze to na porve poresim famozne, ale velky hovno...mno uvidime, je jasny, ze z toho neco bude...to co mi ukazuješ na ty fotce tak, tak nejak sem si predstavoval 16 idelanich kytek naskladanejch vedle sebe pod 400w ... zatim bohuzel...jen malo z nich bude takovejch, jestli vubec tam nejaka takova bude...
Dalši fota jsou bohužel v nedohlednu....
23
Naposledy upravil indicky-konopi 04-12-2005 v 11:16 AM
Tak dneska večer postnu další fota ze zhruba 45dne celkem....28dni kvet...včera jsem vyhodil jednu jedinou kytku (TOP44) ze seminka, byl to bohužel samec...vznikla tam dira jak doprdele...-dalši Jinak kyti stihli povyject ješte o zhruba 10-20 čisel...nakonec spokojenost...tak zatim
Tak ty fotky...asi k nim neni potřeba nic řikat...jen se zas omlouvam za kvalitu nekterejch fotek...
Naposledy upravil indicky-konopi 20-12-2005 v 12:35 PM
ohledne uv - germicidni ma uvc a to je tvrde uv ktere se pouziva ke sterilizaci a pro kytky to je smrt - jinak rozdili mezi uv lampama jsou v procentech uvb (to je to ktery je potreba)- 4% jsou standard, 8% je dobra uv lampa a cokoliv vic je uz vykon za kterej mozna stoji za to priplatit...
Nezdaj se vam nejak maly palicky na 30den kvetu??? Kdyz si vemu ze za dalsich 30dnu to pude pod kudlu, docela mam obavy, predstavoval jsme si aspon 20cm paldy u tehlech modelu...