Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
LIDI HELP. Mam klasickou hromadu zelenyho prasku, kterej sem vytvoril pomoci Hashostroje :-) jenze nevim jak to slepit dohromady aby mi vzniknul opravdu hasis.
Nerikejte mi prosim ze mechanicky, bo to se mi vzdycky rozpadne.
Jen doplnuju, ze uz jsem zkousel Ether a Lih. Oboje vyteka a celkem se to spoji, ale nema to tu chutj...
videl sem nejake video kde to ten chlapík dává do igelitoveho obalu od cigaret(z krabky)a dokonale to zabali vrstvou papíru...potom to nejak zalepí a dá na 10 minut do trouby tak na 100°C..nejsem si jist tou teplotou...ale potom to vytahl a nekolikra prevalel(trubkou z vysavace):-D.....dal to pod studenou vodu at se ten igelit lepe pusti a otevrel to..vypdaalo to krasne