Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Cerpadlo pro Drip System
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Hydroponie Příspěvek č. 1

Ahoj, chci se zeptat, kde bych sehnal dobre a lacine cerpadlo pro drip? Mel jsem na zkousku pujceny 500 l/h, 6W cerpadylko do akvarka, ale je to slabe. Z kapilar to sotva kape.
Mam pod stolkem nadobu cca 60 l, vyska 25 cm. Stul je nad dnem nadoby asi 35 cm, na nem mam polozeny trubky a rozvody do malych hadicek. Ty jsou cca 50 cm dlouhe a tvori obloucek, ktery posleze smeruje dolu do truhliku. Nejvyssi misto rozvodu ma cca 0,6 m.
Rozvody, jehly a hadicky jsou ze systemu Gardena MicroDrip. Kapilar je 12, prutok jednou je 2 l/h.

Pokud muzete, napiste vyrobce, cenu a kde bych to sehnal (Vychodni Cechy, prinejhorsim Praha)

THX

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 27-11-2001 v 13:39 PM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

cerpadlo Příspěvek č. 2

Objednal jsem si u CONRADA, zatim to neprislo - ale ma mit vytlak 6 metru, napajeni 12 V, asi 3.5 - 4 A, coz by mohlo stacit. Chteji za to nejak petikolo, coz jde. koukni se tam, maji vyhledavac na h....o, tak si ho uzij...
tady jsete parametry, jak mi je laskave poskytl pro-tech:

vsechny jsou na 12V, 1. ponorne vytlak max 10 m 18 za min. kabel 1 m pro hadici 10 mm cena 849 kc a obj. cislo 539074-61 kdyz to objednas na netu tak tam tu 61 nemusis psat a pouzij primou objednavku podle cisla je to o moc rychlejsi.
2.ponorny dopravni vyska 6m,12V,kabel 1 m,12 za min,vaha 140g cena 469kc obj.c. 539082-61.
3.ponorny kabel 1m,dopravni v. 6m,hadice 10mm, obj.c. 539090-61 cena 499 to mam ja!Vsechny jsou co se tyce provozni doby na 50%- delka chodu se rovnba delce klidu max. 30 min.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 27-11-2001 v 13:55 PM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Viridis: Dekuju moc za rychlou odpoved. Dnes jsem jeste mluvil s jednim manikem a zjistil, ze ten system Gardena ma na kapilarach kapatka a ne rozstrikovace, jak jsem si myslel ja. Na obrazku u tech jehel je nakresleno, jak to strika!?!?!? No ale stejne mi spocital, ze potrebuju trochu vetsi rezervu. Tak jsem dnes koupil poradne cerpadlo s prutokem cca 650 l/h. Ale dulezity je, jak vysoko to vytlaci vodu, aby to vyrobilo dostatecny pretlak. Pry to musi vytahnout aspon dvacet cm nad uroven jehel, to me ma vic nez metr.

Uz to pracuje

K4U

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 27-11-2001 v 17:45 PM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

dobrý a výkoný čerpadýlka se dají sehnat na http://www.hydroponieplus.cz,
už jsem si taky objednal a je v pohodě, má dokonce dva vývody na čerpání- jeden jsem hned ucpal, aby se mi nesnižoval výkon

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 30-11-2001 v 10:28 AM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

S tim vypinanim, aby nebylo cerpadlo neustale v provozu to mas jednoduche: trafo (adapter) pripojis na spinaci hodiny, ktere nastelujes 15' ON/15'OFF a je to.
Fontankova cerpadla maji vetsinou vytlak 0.6m, takze na ten Tvuj drip asi moc nebudou - maji ale vyhodu v cene. Ale o tom uz jsme se bavili ... neco jsem Ti jeste napsal na 1825.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 26-09-2002 v 09:45 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pepsin
Stálý Člen

Karma uživatele pepsin - 54% Pěstitelská

odpověd Příspěvek č. 6

Podívej se tady http://www.unistar.cz,ty ceny maj v pohodě,maj velký slevy na živnosťak,jakýkoliv a odkohokoliv

pepsin

Old Post 26-09-2002 v 10:24 AM
pepsin je offline   Profil uživatele pepsin   Find more posts by pepsin   Foto galerie člena pepsin   Click here to Send pepsin a Private Message   Add pepsin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

drip Příspěvek č. 7

ono zalezi taky na kapilare (3 druhy) a taky musis vymaknout diru v privodni hadici , kam pak zastrkavas ty kapilarky (vsechny stejne sikmo seriznout a zastrcit do dirky az na dno proti smeru proudu vody,pak trochu povytahnout ) - jestlize neni nektery z techto bodu splnenej , tece pak z jedny jehly vic a z druhy min a vykon cerpadla s tim uzce souvisi.
jinak ted jsou tlakovy kapilary (pribl. 25 Kc) ,ktery se nespusti driv nez v nich neni stejnej tlak.jinak se mi jako idealni kropit (rozstrikovat do V- to delaj ty jehly co vypadaj jako velkej klic) v mensich intervalech kratkou dobu.zdar

Old Post 27-09-2002 v 20:30 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-05-2020 - CO2 diy system - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás