Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulení v cizině
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3

Tak kde?
This poll is closed.
Holandsko 6 19.35%
Anglie/Irsko 4 12.90%
Francie 4 12.90%
Německo/Rakousko/Švícarsko 5 16.13%
Polsko 2 6.45%
Skandinávie 0 0%
Jižní Evropa 4 12.90%
Východní Evropa/balkán 1 3.23%
Asie/Afrika/Austrálie 3 9.68%
USA 2 6.45%
Total: 18 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

vam vsem zasila 4C3, ktery je momentalne az v dalekych Spanelech, kde si vydelava (taky na huleni...).

Takze tu ode me a od kohokoli jinyho, kdo je daleko od Maticky Zeme, at se tu jen kupej zpravy....
---------------------------------------------

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 18-07-2002 v 22:57 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ilegal
Nový Člen

Karma uživatele ilegal - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 2

to 4C3

Zdravim do Španělska. Je to tam určitě pohoda, teda pokud je vás tam víc. Minulej rok sem tam byl taky v jedný vesnici (tušim, že se to menovalo Tarbenna), byla zapadlá a malá, ale o to hezčí a navíc tam bylo spousta čechů a slováků, takže tam všichni byli skoro jako příbuzný. Ale jedna věc mě tam překvapila. I když bydleli venku a některý z nich už tam byli i půl roku a dýl, skoro vůbec nic tam nepěstovali. Týpci za kterejma sem tam jel a znal sem je z Čech, tak říkali, že si tam dobrý hulení dost levně kupujou (ověřil jsem si to sám).
Jak si na tom Ty?

Old Post 19-07-2002 v 09:24 AM
ilegal je offline   Profil uživatele ilegal   Find more posts by ilegal   Foto galerie člena ilegal   Click here to Send ilegal a Private Message   Add ilegal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydrantek
Stálý Člen

Karma uživatele hydrantek - 0% Pěstitelská

hello from London Příspěvek č. 3

Zdravim fsechny Growery z Londyna. Huleni je tu dobry, ale nejsou tu hezky baby. To je fse......

Kde bil debyl dyz tu nebil?

Old Post 19-07-2002 v 22:57 PM
hydrantek je offline   Profil uživatele hydrantek   Find more posts by hydrantek   Foto galerie člena hydrantek   Click here to Send hydrantek a Private Message   Add hydrantek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CypressPce
Stálý Člen

Karma uživatele CypressPce - 23% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 4

Nazderek vsici momentalne sem v USA je to pekne posrana zeme tagze sem nikdo nejezdete a radsi zustante doma , protoze se tady neda hulit nebo aspon ja nemuzu sem zavrenej v jednom pojebanym tabore a do nejakyho radobi mesta co ma 1000 obyvatel se dostanu tag jednou za tejden a to mi staci akorat na to abych si koupil tabak na cigara a bira a stim musim prezit dalsi tejdennnn tagze uz se tesim domuu ale nastesti to nebude dlouho trvat 15. srpna letim tagze zatim cuz jinak karma leti k tobe fagt dobry temaaaa

Old Post 20-07-2002 v 00:46 AM
CypressPce je offline   Profil uživatele CypressPce   Find more posts by CypressPce   Foto galerie člena CypressPce   Click here to Send CypressPce a Private Message   Add CypressPce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Spanelsko... Příspěvek č. 5

...by bylo asi sqely, KDYBYCH tu nebyl sam (kamos, s kterym jsem mel jet me tesne pred odjezdem, kdyz uz jsem mel koupenou jizdenku, hnusne vypekl... ) a prakticky zadnej Spanel(ka ) neumeli alespon anglictinu (holt, je to velka zeme, tak se jinej mezinarodni jazyk ucit nepotrebujou... ).

Co se tyce huleni, je tak to je tu uplne v pohode - huli tu desne moc lidi a je to tu uz fakt tradice. Priklad za vsechno - kdyz me ubytovaval v mym novym apartmentu team-leader (vedouci z prace, kde makam), tak mi rikal (aniz by me znal - videl me poprve a musim rict, ze moje osoba image typickyho hulice nema), at chodim hulit hash na plaz a ne v apartmentu . makam a bydlim pobliz Barcelony, kam si jezdim pro huleni na namesti Catalunya (spanelsky Placa Catalunya), coz je asi nejvetsi namesti v Barcelone a staci tam zajit do parciku, co je uprostred a behem par minut je u vas nejakej negrik a nabizi vam hash . Musim rict (alespon ja, ale i z vypraveni znamejch), ze tyhle negrici jsou jako dylaci uplne v pohode - negrik prijde, nabidne huleni, pokecate s nim a pak vam da jeste cislo na jeho mobila, abyste uz priste nemuseli cekat (spis teda, aby mel i priste kseft zase on ).
Koupil jsem cca 4gecka hashe za 20Eur. Ale nikdy se nekupuje na Gecka (nemaji to radi, proste jen reknete za kolik Eur chcete). A jeho kvalita je lehce nadprumerna s porovnani s tim, co jsem hulil v Cechach.
Pokud v tech miste teda nekdy budete, ridte se mejma radama, ktery jsou:
* Ignorujte Marokance, Cikany, Araby.... proste jednejte jen s negrikama, ty jsou v pohode, ale manici ostatnich narodnosti jsou desny svine a na takovyho somrujiciho Marokance se staci jen usmat, jako ze ne a uz se ho po zbytek vecera budete tezko zbavovat.... Takze kdyz neco chtej tak se na ne nikdy neusmivejte (berou to jako vstricnost), proste je ignorujte a jdete dal!!! (tuhle radu jsem dostal od kamose, co tu zije nekolik let a musim rict, ze jsem mel moznost sam zjistit, ze to tak fakt je)
* Na tridu La Rambla a smerem dolu od Placa Catalunya (smerem k mori) radsi vecer nechodte - v zadnym pripade ne s baglem, natoz pak s mobilem v ruce... Z vypraveni kamose, co tu - jak uz jsem rikal - zije dlouho, je celkem bezny, kdyz vam v tech mistech prilozej kudlu k brichu a nezbejva vam, nez dat jim vsechno, co mate...

Jo a jeste neco: nelekejte se, kdyz na vas pri odchodu z kramu zacnou volat "BENGA"! To je totiz v katalanstine (Katalansko je cast spanelska - jako treba Morava) neco jako "Nashle", TAKZE se nezacnete rychle pakovat a zdrhat, nebo hledat misto, kam byste vyprazdnili obsah svejch kapes ;D

ilegal: zdravim taky

[Edited by 4C3 on 21-07-2002 at 12:42 AM]

* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...

Old Post 20-07-2002 v 23:20 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

...teda lidi, Příspěvek č. 6

tohle bych vam nepral... kdyz uz jsem tu teda sam, tak misto, aby ke me team-leader do volnyho apartmentu soupnul nejakou HODNOU(jako to udelal u myho znamyho z jinyho teamu), tak ke me soupnul MOJEHO UPIRA ENERGIE... takovyho zmrdika, co si rika 'brazilskej hulic'(on fakt z brazilie je) a je to hnusnej upir moji energie... jeste ze zejtra koncim sekam s timhle jobem... ......... tak tohle huleni, i kdyz jenom jedno, bylo s timhle clovekem(?) pravy peklo....

kdepak, jsem tomu suckra rad, ze ziju s vama v nasi zemi

[Edited by 4C3 on 25-07-2002 at 10:47 PM]

Old Post 25-07-2002 v 21:43 PM
shelli
Nový Člen

Karma uživatele shelli - 0% Pěstitelská

to 4C3 Příspěvek č. 7

co na tom tak spatnyho bylo???

Old Post 25-07-2002 v 22:18 PM
shelli je offline   Profil uživatele shelli   Find more posts by shelli   Foto galerie člena shelli   Click here to Send shelli a Private Message   Add shelli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CypressPce
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Teda jak to tak ctu tak vam povim ze e asi huli vsude jenom ne tady (v USA )
Protoze tady kde sem ja ( we wisconsinu) sou samy tlusty vojebany amici a zidaci a zadny hulici no uvidim posledni dva nebo tri dny budu negde v NY tag si udelam asi jeste jeden vobrazek na USA protoze tady to je jako na vesnici nikde nikdo samy maly mesta a zadnyyy hulici no proste hruzaaa
zatim cus brus kanabus

Old Post 25-07-2002 v 23:20 PM
CypressPce je offline   Profil uživatele CypressPce   Find more posts by CypressPce   Foto galerie člena CypressPce   Click here to Send CypressPce a Private Message   Add CypressPce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

heh, tak me vyhodili... Příspěvek č. 9

...dokonce i kdyz je to ilegalni job . Nejak moc casto jsem podle nich zaspaval a dneska to uz bylo asi moc (ten brazilskej hajzlik odesel z apartmentu rano sam i kdyz videl, ze chrapu, ani by me vzbudil... ostatnim v teamu pak rekl, ze chrapu a kaslu na to, at jedou makat beze me).
Uz abych byl doma... zajedu pekne na Moravu, nebo do Ceskyho raje a budu v pohode...

Old Post 26-07-2002 v 10:50 AM
dWARf
Stálý Člen

Karma uživatele dWARf - 6% Pěstitelská

to CypressPce : Příspěvek č. 10

Nezávidím ti tvoji zkušenost s amíkama a s židákama . Až se vrátíš , ozvi se , možná ti to nějak vynahradím , já jsem totiž taky žid .

dWARf

Old Post 26-07-2002 v 15:59 PM
dWARf je offline   Profil uživatele dWARf   Find more posts by dWARf   Foto galerie člena dWARf   Click here to Send dWARf a Private Message   Add dWARf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CypressPce
Stálý Člen

Pohodička to dWARf Příspěvek č. 11

Tak to se klido ozvu cekej to tak kolem 15-16 srpna to se vracim jinak ses asi prvni zid co huli protoze tady jich je cca 700 a podle me nikdo znich nevi ani co to huleni je

Jinak az se vratim tak asi pojedu na chajdu za kamosema za houmbojem a za par dalsima typkama takze se muzem nejako domluvit

Aspon si udelam lepsi vobrazek o zidech ( protoze ty tady se na tebe ani nepodivaj a myslej si ze ses nejakej evropskej wodpad )
Jinak zdravim wsechny stale z wiskonsinu :)

Old Post 27-07-2002 v 22:56 PM
4C3
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

zdravim komunitu!
makam ted mesic ve spanelich a zaroven si uzivam naprosto sqely casy!kazdej den se tu brutalne huli, prijde to, i kdyz to clovek nejmin ceka....
je tu taky jeden kamos - cajovnik, co tak vcera navaril cajik Data Masalla i s mlikem a pridala se jeste jedna ingredience navic - 'un pocco de cica' - jak tu rikaji, proste 'drobet lehce plastickyho hasiku' ), jen tak 3gecka, i kdyz tady se to na gecka jako v Cechach nedela.... proste za par drobnych Eur )
jo, a takze jsem si dneska doppoledne dal k snidani ten cajik a ted to zajimabve pracuje ;=))
---------------------------------------
spanele jsou desne pratelsky... kdo budete v Barcelone, doporucuju mista jako:
* Plaza del Rei (pobliz Plaza de Jaume - jdete smerem k Bocatte, ale pak jdete levou ulickou a na pravou, co je u Bocatty)
no, tak tady na tom namesti VSICHNI, kdoz na schody usedaji, VSICHNI tu vzdycky hulivaji... dobry lidi, fajn pokec... )
* Plaza del George Orwell (blizko La Rambla) - pro masochysty , brutus...
* plaza de Reial - malicky namesti obklopeny vysokejma domama a palmama, strezeny policajtama, ale uprostred jejich kruhu huli kazda pata dvojice, trojice, parta... )
------------------------------------------
jinak, solidni hasik tu vyjde v prepoctu tak na 120Kc/gecko
- VYHNOUT SE MAROKANCUM (jakoby cikani, pricmoudly.,.)
(99% jich krade)
- hasik jen od pohodovych negriku na plaza Catalunya, nebo od deti (tak 17ti letych) trepcicich nahore na plaza Espanya

Old Post 01-08-2003 v 12:43 PM
4C3
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

jo a bacha, fakt se v bcn, siiilene krade - okradli tu kazdyho tretiho znamyho, co znam!!! ...vcetne me, ale moc si nepomohli, pac mi ten cornutej mobil den predtim spadnul s balkonu naseho bytu v 1. patre na betonovou zem, takze mu vytekla pulka displeje )... to si moc zlodeji nepomohli

Old Post 01-08-2003 v 12:46 PM
4C3
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

tak tohle je moc... tohle se v cechach nezazije... jo a jeste jedna historka:

* chodim tu po barech a zahradkach a nabizim lidem obrazy (ne moje )... prosel jsem za tu dobu tak 150 zahradek a baru tipuju a snad 5000 lidi... pary, party, jednotlivci... kazdej v pohode, dekujou, jsou slusny, libi se jim to, maji ze me radost!!!!
ale predevcirem jsem zase tak nabizel jednomiu paru,., prisel jsem ke stolu a na vetu 'estudiante de praga' mi odpovedi bylo jen 'vypadni, rusis!!!', coz me fakt dostalo!, opacil jsem ty osobe, ze to se hned poznaji cechacci ... pritvrdila 'vypadni s tema tvejma trapnejma smejdama do haje!' .- veta z huby elity naroda - solidni pan tak v padesatce, degustujici prave buket vina a pritom nemel ani tu slusnost se na me podivat...
byl jsem pro nej a jeho zenu - jedinym osobam, povl nejvetsi, kterej mel pro ne cenu rozslapnuty sracky a oni to davali najevo jak jen nejvic mohli...
po chvili jsem se vratil ke stolu a pravim solidnimnu panovi do oci 'ty burane, neser se do ciziny kdyz se tu neumis chovat a zustan doma na prdeli!!!'- na coz jeho zena zacla hystericky 'nechte toho!!'

takze nakonec jsem si to JA celkem uzil )

Old Post 01-08-2003 v 12:54 PM
4C3
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

a tohle je poslednich 20sec. v inet caffe

Old Post 01-08-2003 v 12:57 PM
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Nazdar kámo, voly najdeš po celym světě, ale že tu funkci musí i v cizině plnit češi, to je fakt smutný. Tak hlavně ať ty pohodový lidi drtivě převažujou a užij si to v těch Španělích

Old Post 02-08-2003 v 23:27 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
12-03-2010 - hulení a učení... - 48 odpovědí
20-02-2003 - Huleni v Parizi - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás