Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už je tady zas ten dlouhán s tim svym superskunkem ..
Takže při starém zůstává:
- prostor (220x90x70)
- lampa (250-400W nav-t)
- médium (hlína - oproti minule jsem zvýšil podíl perlitu na 2:1)
- model ()
V tomto kole se mění:
- počet kytek (6 - tři mé favoritky z minulého kola + 3 z matky, kterou jsem ještě nejel)
- technika (minule scrog, nyní bush style)
- vzduchotechnika (kompletně)
- hnojky (GH nahrazeny BN Soil Supermixem a Alga Bloomem a přibyli také enzymy od Bionovy), tedy čistá organika.
EDIT 28.10.05: a taky jsem oproti minulým pokusům zkusil vůbec nestříhat listy..
Pěkná práce Dlouháne, buď pochválen... Jak dlouho si svítil květ? Kytky vypadaj pěkně, zdravě a ty za ně získáváš K+. Mimochodem máš tu NAV-T Super 4Y? Je to napsaný na krabici...
Děkuju pěkně
Rappa - ne. Mám obyč nav-t, takže mám pocit že mě v hydroponii+ vzali na hůl. Na bílo-oranžové krabičce je pouze nav-t a na výbojce taky. A já chtěl(a zaplatil) nav-t super. Tak nevim..