Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dej si tyy ledky bliz ke kytkam nebo kytky bliz k ledkam - ty posledni fotky naznacujou, ze je mas dost daleko..
3328 je slusny cislo, ale skemrat vo karmu je imho lol
kazdopadne buddu sledovat
Tak nech sa darí. Budem to poctivo sledovať čo tie LEDky dokážu a či to stálo za tu námahu a peniaze. Ja som sa chcel do toho tiež pustiť ale finančne som na to nemal. Tak nech sa darí!!!!!!!!!
2ifr : 15tacuto je docela palka ale me by zajiimalo kolik si daval za jednu LEDku nechce se mi to pocitat a kde si je nakoupil btw ty ses elektrikar nebo to zapojen zvladnou i lajci ko ja??
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Je to dobře odvedená práce, koukám, že sis to dělal celý sám a řikám si, tohle nemohl dělat obyčejnej člověk, jak by věděl, že má mít lihovej fix na nakreslení spojů na destičku+to nechat vypálit aniž by mu to podežralo náčrt+vyvrtat dírky+vypočítat správnej odpor+napájet to tam páječkou, aby se nedotýkaly stejný poly, tak si řikám, že si buď chodil na elektrotechnickou, nebo seš elektrikář
Konecne zase nejakej hodnotnej thread.Budu te samozrejme sledovat jako oko velkeho bratra.Ani tak me nejde o to,ze bych chtel pestovat pod led ale jsem moc zvedavej jak to pod tim pojede.Vesmes co jsem prolejzal thready pestovani pod led tak to nikdy nedopadlo nic moc..Tohle ovsem vypada velmi dobre pripraveny.Super hlavne je,ze mas ty ledky 660nm...A ty prace co te to muselo stat...No nechci na to radsi ani myslet...
Jeste by me zajimalo - tech 3000 der to jsi vrtal sam a pajel?Nebo jsi koupil tistak uz vrtanej a zapajel to pres pajeci vlnu?Jestlis to delal vsechno rucne sam tak to vsechna cest
zdravim ifr ,
ted sem narazil na tvuj thread a velmi se mi zalibyl, sem z spse a pajeni je me docela hobby, teda kdyz toto tvrdim znamena to ze ted uz moc nepajim ale bavi me to, ovsem co si tu predvedl ty, tomu rikam Pán Tintítko , kazdopadne de karma ode mne a budu sledovat jak se podari ja urcite fandim a necham se prekvapit jako mnoho G., mej se a at se dari,
jumpp.
No tak po dloooouhe dobe zas nejakej poradnej LED thread... IFR: kdybych vedel jak dat K+ tak ti dam...jinak budu sledovat, protoze to vypada dost zajimave
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
No jo taky jsem si ted vsimnul..Ja jsem to cet a ted az vidim ze tech 630nm mas nejvic.To je trochu skoda kdyz nejlepsi fotosynteza v cerveny casti spektra probiha nejlip na 660nm.To chtelo tech 660nm koupit tech 1100 a tech 630 tech 300...Snad to zase tak vadit nebude ale asi ucinnost by byla dost vetsi kdyz bys mel tech 660nm..