Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ourcite bych ale bejt tebou nepouziwal kristalon, je to fakt humus,...a humus nemyslim jenom hulit a spis aji chudak kiti.... jinak skrinka pekna, jen tag dal,,,, peace
Původní příspěvek od Hunťa Dneska jsem musel provést malou úpravu bubláku protože se mi uvnitř oběvily řasy.No snad už to bude v pohodě
pouzivas peroxid vodika? daj si ho do hladania a precitaj si o nom tie thready, ludia co frcia hydro ho davaju v malych koncentraciach do roztoku kvoli tomu aby predisli rasom a inemu bordelu + je to dobry pripravok na postrek klonov nariedeny s vodou a na ine veci...
Cuss Hunto
S tema corkama je to fak opruz - proto sem letos out uz vubec nesazel . . Kazdopadne tvuj lonskej out je docela ulet - Jak to bylo velky? . .
Jinac K+ za tvoji bedynku
Cuss a drz se
PS: snad by sis zaslouzil i vetsi wataz za ten vyprud co te letos venku potkal ;-)
Ten Ice vypadá fakt moc pěkně!!
TOP44 nic moc..(teda vedle ice vypadá uboze), ale nepochybně tě taky dost potěší.. : )
Docela mě zajímá kolik géček ti ta 100HPS dá... Tak se koukej hlídat, nic neužírej a pořeš si váhu!!
cUSS
mno vypada to na 100W hodne dobre - chtelo by to naky meritko priste k tem paldam . ..
Jinac te chci upozornit - ten primotop co sis tam dal (mel sem ho taky) zere hodne energie - v tvem pripade asi na 100% viic nez zbytek pjestirny - nebylo by rozumnejsi tam poridit vetsi wataz svetla?. Bylo by vic svetla, vic tepla a priblizne stejna spotreba . . aaaaa hlavne vetsi palicky . . .. tak preju hodne stesti
Mej se pjekne