Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
for dj pantheon:já bych zkusil zastříhnout aspoň jednu......kytka se ti pak rozjede do víc větví.....
ale myslim si, že si měl zastříhnout hned na začátku.......
nechci kázat, nechci radit, jen říkam co si myslim.....
podľa mňa to zastrihuj,aby si mal viac vrcholkov,kľudne aj teraz,ak to ešte nemáš na 12/12.Nechaj to rozrásť do optimálnych rozmerov(šírky,aj výšky,ale rátaj,že po prepnutí sa to ešte vytiahne).
Žltnutie môže byť z nedostatku nejakej látky(akej neviem,možno dusíka),alebo teraz som si všimol,že mi schnú všetky lístky na rastlinke,ktorá bola vrcholkom moc blízko lampe,asi sa snaží čo najviac vody natlačiť do toho vrcholku,aby nevyschla,ale to neviem isto,možno to ani nie je Tvoj prípad.
jj, bohuzel asi bude... ted mam ale dilema, co s nim budu delat? muzu ho tam jeste nechat? jak dlouho?
2 expiry_date1:
prave ze ty listy ani tak nezloutnou cely, ale jen se tam delaji flicky, bojim se, aby to nebyla naka plisen blizko k lampe si myslim, ze je taky nemam, rostlinky rostou jinak moc pekne...
yo vyzera to ako samec....taxe:-((( ale naucit sa da aj na samcovi...
tie flaciky mozu byt plesen /zla ventilacia, vysoka vlhkost/ alebo nedostatok nejakych zivin ako P,K ?! neviem 100%sam sa snazim poznavat tie znaky cannabisu....ale asi tak...zalezi aj cim hnojis....
treba sadit klony a samci nebudu...
Good luck!
dj p.: pokial nevies ci je to na 100% samec alebo samica nehadz flintu do zita staraj sa o nu ako o ostatne a ked bude na kvete a prejavi samcie kvety tak potom ju zlikviduj ....
uz sa mi stalo ze som si myslel ze dve rastliny su samci jednu som zlikvidoval a druhu som dal kvitnut a nakoniec to bola samica .. takze som robil zo samice kolac ...
ty flíčky na listech já nějak moc neřeším, samozřejmě při špatném, nepravidelném zalévání listy žloutnou /zalívej pravidelně upravenou zálivkou/ krop kytky nejlépe za tmy / s přídavkem phytamínu, cropmaxu, alga totálu/, a hlavně řádně větrej /klimatizece je nej a není ani moc drahá/. Klimačku kytky milují, uvř si kafe a s kytkama ji vypij a přemýšlej o zlepšení každé maličkosti. Z drobností vznikají velké věci. Já mám NFT hydrovany a tento způsob mi frčí. Řízky si dělám sám/už 6 let/.