Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Řízky z řízků
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
KosMic
Stálý Člen

Karma uživatele KosMic - 33% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 1

Pokud budu řízkovat kytku, která vyrostla z řízku, bude kvalita pořád stejná, jako u matky, nebo budou kytky postupně degenerovat? Mám na mysli klony z klonů...

Old Post 13-02-2001 v 20:45 PM
KosMic je offline   Profil uživatele KosMic   Find more posts by KosMic   Foto galerie člena KosMic   Click here to Send KosMic a Private Message   Add KosMic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
forester
Nový Člen

Karma uživatele forester - 10% Pěstitelská

Klony Příspěvek č. 2

Nazdar dr. Smokalot,
já dělám řízky z řízků z bílý vdovy a měl jsem taky strach
aby se nezhoršila kvalita, pokud je pravda co říkáš je to super.

Old Post 14-02-2001 v 20:42 PM
forester je offline   Profil uživatele forester   Find more posts by forester   Foto galerie člena forester   Click here to Send forester a Private Message   Add forester to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KosMic
Stálý Člen

Pohodička Skvělý Příspěvek č. 3

Tak to je paráda. Myslel jsem to tak, že oseju skleník, na podzim zařídim skříň, dám do toho řízky nejlepčí kytky no a na jaře bude skleník plnej samic

Old Post 14-02-2001 v 22:27 PM
KosMic je offline   Profil uživatele KosMic   Find more posts by KosMic   Foto galerie člena KosMic   Click here to Send KosMic a Private Message   Add KosMic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KosMic
Stálý Člen

Dotaz Mylíš ??? Příspěvek č. 4

Myslíš teda, že se mám vysrat na sodíkovku a koupit dvě malý zářivky a mít jenom třeba jednu, dvě matky? Je pravda, že spotřeba by byla oproti sodíkovce zanedbatelná. No uvidíme.

Old Post 16-02-2001 v 19:01 PM
KosMic
Stálý Člen

Pohodička Chci :) Příspěvek č. 5

Mě jde hlavně o samice do skleníku a na zahrádku, ale myslel jsem, že kdybych koupil sodíkovku, tak bych přes zimu moh mit 2-3 sklizně, zachovat si tak stejnou kvalitu a zahrádku a skleník osázet čistejma samicema.

Na začátku září bych ze skleníku udělal pár řízků (kdyby to už kvetlo, tak bych otrhal paličky a dal to na 24/0 pod sodíkovku, až bych kytky přemluvil, že maj začít růst, dal bych režim 18/6 no a vesele bych pěstoval ve skříni. No a na jaře bych zaplavil skleník, zahradu a okolí samicema stejný kvality.

Vím, že při mých zkušenostech a podmínkách by úroda ze skříně nebyla valná, ale aspoň něco.

Old Post 17-02-2001 v 13:29 PM
Maximiq
Stálý Člen

Karma uživatele Maximiq - 82% PěstitelskáKarma uživatele Maximiq - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Taky jsem zkoušel "přemluvit" kytku aby po první sklizni dále rostla, ale ona ne a ne. Prostě má podzim a basta! Pokud sklidíš paldy, tak ti kytka hned nasadí nové (a dále už neporoste).
Ale slyšel sem, že když z takové kytky (po sklizni) uděláš řízky, těm orveš všechny palice a listy až na ty nejmladší a dáš jí 16h světla tak by měl řízek normálně růst. Ale vyzkoušený to nemám.
A na matky sodíkovku ne. Ta má převahu červeného světla a to nutí kytku k rychlejšímu kvetení. Zato více modré prodlužuje fázi růstu.

[Edited by Maximiq on 10-03-2001 at 02:29 PM]

Old Post 10-03-2001 v 13:27 PM
Maximiq je offline   Profil uživatele Maximiq   Find more posts by Maximiq   Foto galerie člena Maximiq   Click here to Send Maximiq a Private Message   Add Maximiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wes37
Stálý Člen

Karma uživatele Wes37 - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

No, nevim jestli je zrovna ferove delat z řizku matky - nekdo si objedna seminka za 1000, ferove ti poskytne rizek a ty si z toho udelash matku??!!! No, nevim - zkuste posoudit sami.

Wes

So it goes - a nezrobish nic

Old Post 20-04-2003 v 14:33 PM
Wes37 je offline   Profil uživatele Wes37   Find more posts by Wes37   Foto galerie člena Wes37   Click here to Send Wes37 a Private Message   Add Wes37 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Wes37! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Je to feerovee khaamo, na to wem jed. Delaame to vsicki a raadi ....
Ale s tou nedegeneracii to neni zas tag jasnyy, jag tvrdiii Smokalot .... nebo jag vysvetliis hermaace, jako vrozenou vadu, kteraa se projevii jen negdy ci pozdejc ? - to ale pak znamenaa, ze 100 percentne stejnee to neni - mysliim, ze teoreticky je to stejnee - alespon kvalita a vlastnosti, ale ruuznou manipulacii s riizkama atd. se muuzou projevit ruuznee errory - tagze dyz se wo riizky postaraas na 100% maas to na 100% jistyyy....

Old Post 21-04-2003 v 12:11 PM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wes37
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

No, ja jsem chtel po jednom typovy řizky a řekl jsem mu o zaměru - že si z jednoho chci udelat matku - na to mi napsal - že to by asi nebylo moc feer - a vesmes to co jsem vyše napsal a taky to - že se mam zeptat ostaatních groweru a že by se jim to asi moc nelibilo - tak teda newim.

Wes

Old Post 21-04-2003 v 12:33 PM
Wes37 je offline   Profil uživatele Wes37   Find more posts by Wes37   Foto galerie člena Wes37   Click here to Send Wes37 a Private Message   Add Wes37 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Wes37! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Storm
Stálý Člen

Karma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Souhlasim s Wes37. 2 Hellboy:Je to sviňárna.Tobě by se taky nelíbilo.kdyby sis objednal třebaOriginal Flo za 120 dolců,udělal matku,pak někomu prodal rizek za kilo a on by z toho taky udělal matku a pak by prodával řízky jako ty.S tim rozdílem,že on to měl o 120dolarů levnější.Jak se ti líbí takováhle představa?

OUTDOOR2006-Nigeria Nightmare, Shaman, Durban poison, Sadhu, Swazi skunk, Neville haze x Jack Herrer,Willie Nelson, Passion 1....
Home - made hašiš za 1hodinu pomocí plynu do zapalovače

Old Post 21-04-2003 v 16:28 PM
Storm je offline   Profil uživatele Storm   Find more posts by Storm   Foto galerie člena Storm   Click here to Send Storm a Private Message   Add Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wes37
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Přesně o tohle mi šlo! Souhlasim se Stormem.

Old Post 21-04-2003 v 17:24 PM
Wes37
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

2 hellboy: tak jak teda? Fakt to delaji all growers? No, ja teprve začinam - ale myslim, že ferove to neni. A thx to BIGBAD za řizkone - neboj matka z nich nebude - jak jsem slibil :-)

Wes

Old Post 22-04-2003 v 19:35 PM
kcb
Stálý Člen

Karma uživatele kcb - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

2 WES37 a podobni - rozebirate nesmysly. To mas to same jako kdyz si u nekoho pujcis CD a vypalis si ho. Urcite to tak delas a co, pujdes si ho koupit do obchodu, nebo si ho vypalis ? Budes premyslet nad tim, ze to neni ferove ?
Navic prodej rizku,to je moralni ? Navic on dal nejake penize za nejaky model, ktery potom mnozi a prodava rizky dal. Je to ferove z jeho strany k seedbance ?
Nemuzes v tomhle pripade motat dohromady ferove jednani a prachy.

Max souhlas s ED - rizky neprodavat, ale davat, nebo na vymenu.

Old Post 23-04-2003 v 13:38 PM
kcb je offline   Profil uživatele kcb   Find more posts by kcb   Foto galerie člena kcb   Click here to Send kcb a Private Message   Add kcb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wes37
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

kcb: no, myslim, že kopirovani CD a řizky je neco uplně jineho :-)) ale v podstate s vama souhlasim - co se tyče toho - že kdo ma strach tak at je radeji neprodava - ja matkarnu nemam. Nechci tady jak bylo zmineno - rozebirat nesmysly - ale zajimalo by me - jestli ty jsis nekdy objednal seminka třeba za 1000,- ?! Nebo ti, E_Dowi, chicite jde jen o to obhajit to, že si delas z řizku matky.

P.S. souhlas - řizek za řizek
P.S.2 co když někdo začína s Grow (viz. ja) a nema za co měnit?

wes =c)

Old Post 27-04-2003 v 01:29 AM
Britney Spears
Nový Člen

Karma uživatele Britney Spears - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Nejlepší je jednou za čas semena koupit není to zas tak drahý a vysrat se na vyměňování řízků Samozřejmě jet z řízků. A kdo nemá na semena nebo na zelí tak nemůže hulit ne? To je potom sociálov...

Old Post 27-04-2003 v 16:50 PM
Britney Spears je offline   Profil uživatele Britney Spears   Find more posts by Britney Spears   Foto galerie člena Britney Spears   Click here to Send Britney Spears a Private Message   Add Britney Spears to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wes37
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

Myslím, že tohle ¨téma nemá cenu rozebírat. Každý ma na to jiný - svůj subjektivní názor - tak peace - "cíl" máme stejný.

2: ED - sorrač

Wes - chtěl jsem tady dat smajlika - ale nevim jak

P.S. - tedka jsem dostal PM - že mi typos da řizek a že si z něj mam udělt matku - tak tedka jsem v pasti a potvrdilo se mi výše zmíněné.

Old Post 27-04-2003 v 17:01 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:14 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás