Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar všichni groweři.Sem rád,že po dlouhé dobe můžu taky předvíst svy kyti a ne jen furt ty krasky závidět vám všem.
Nebyly finance na sodik a další ideální záležitosti,tak se musim aspoň na chvíly spokojit s tím co mam.
Je to skřín V-75,Š-135,H-75.
Světlo-Růst-6x 36w cool white 120cm trubky+40w 120cm UV zář.
-Květ-5x36w warmwhite 120cm trubky
+ 9x 18w warmwhite usporky.
+ 1x UV 120cm UV zář
Půda- Obyč černozem
Hnojiva-Růst-nehnojil sem
- Květ-Kristalon plod a květ
Genetika-K2 od Nirvany
Periody- Růst-18/6
-Květ-12/12
Teplotu udržuju mezi 20-30 stupni(v závislosti na okolní teplotě).Vlhkost neměřím,ale na dně skříně mam hozenej mokrej hadr(aspon neco).Bohužel sem neměl v dobe růstu foťák,takze první fotky sou z doby,kdy uz kytky týden vesele valí paldy.
Takže raďte,kritizujte atd atd... brzo fota(max 5 min)
P.S.-----Rodiče NEVÍ,že mam tohle--myslí si,páč sem jim to nakukal,že je to reprak...))))))))
Vyzerá to fakt dobre.A kde máš tie svetlá,čo si písal v tom prvom príspevku?Všetky tam hádam nie sú.A to Ti stačí taká ventilácia?Ak tam máš ešte mokrú handru,tak ju daj kľudne preč,na kvet stačí vlhkosť aj 30% a to tam určite budeš mať aj bez toho.Ja mám bez zvlhčovania bežne tak 50% pod úsporkami.Ale nie v skrini na kvet,tam mám v priemere 75%! a tak sa bojím plesní.
Koľko dní to už máš na kvete?
A tých 15 dní rátaš odvtedy,ako Ti to začalo kvitnúť,alebo odkedy si to prepol na periódu 12/12?Lebo ak je to od prepnutia 15 dní,tak to je podľa mňa zázrak
Kvetinka hádam potrebuje aj nejaký čas,aby vyvíjala kvety a aj keby som na jednu svietil 600W agro,tak to nemôže vyzerať takto.Alebo sa mýlim?Mne to takto vyzeralo na 35-40 deň od prepnutia.
tak chlape nevim na 15 dnu to nevypada..... to by te mohli vyhlasit growerem tisicileti kdyz pod warmwhite zarivkama a s krystalonem na plod a kwet pestujes takovy hrudle za takouu chvlu???to mas asi fakt zmakly a jeste co je divny ze tvoje updaty po osmi dnech sou ze dneska jako prvni prispevek..nevim ale neco mi na tom smrdi!