Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
poprvé jsem si objednal semena z Nirvány od Growshop Alien a nestačil jsem se divit s jakou rychlostí dorazila zásilka. Od zaslání peněz 16.10 dnes přišla obálka, takže neuvěritelných 7 dnů, hold
je asi po sezóně.
Dokonce byla semena v origoš nirvánský papírových sáčkach + bonus 10 semen NLX , zřejmně kříženec Northernlight , ale nevím s čím , když mají 3 druhy. Cena jednotná 11,5 eur , u Nirvány stojí 20-25 Eur. Trocha zkamání přišla včera , když jsem objevil Seedbanku kde jsou všechny za 6,8 EUR , zajímalo by mně co to má znamenat , zítra už možná budou za euro. Hlavně že vše přislo O.k . Nevíte někdo co posílaji za bonus NLX přesně????.
Alien 6 euro a za zýden tady ale ten druhý schop neznám , ale bude to podobné. Alien to ale má dobře zabalené, z nirvány mi to došlo jednou tak , že je zázrakem to nikdo nevybral.
Já osobně po zkušenostech s Alien bych raději dal těch 11,5 eur a mám to 100% te za těch 9,9 eur neznám,je to na každém..
Odkaz na alien http://www.growshopalien.com/onlineshop/
seedboutique je nová prodejní stránka Gypsyho Nirvany ze seedsdirect.to, který je dočasně mimo provoz. Jako akutální bonus tam lze získat C99 x Panama Red od WallyDucka.NLx od alienů je jejich vlastní kreace, kterou naleznete na growshopalien stránkách i k prodeji.Je to sativa dominantní mrška, takže žádná Polární Záře to asi nebude.
hmmm chcel som odtial objednat ICE ta cena je vazne super 15 eur aj s postovnym proste pohoda ale dostal som nake zadara tak som spokojny... ak budete odtial niekto objednavat tak dajte vediet...