Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj groweri, potrebovala bych pomoct. Mela jsem svoji oblibenou slukovku, ale nedavno mi ji ukradli- mela rozmery kreditni karty(+kotlik) s dvema vrstvama kteryma prochazel kour-Jestli prosim nekdo vite o co de a kde by se dala koupit+cena, napiste mi, predem strasne moc diky
někde za netu jsem viděl futurističtější, propracovanější a vubec, akorát si nevzpomenu kde, zvlášť v tomhle stavu
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
notak jestli znas nakou podobnou co je slozena z nekolika dilu co drzi pohromade diky magnetickym sliam ma velikost a tvar kreditni karty tak ne. jinak me prijde docela haluzova ale zadne jine special skill to nema (jako treba vodotrysk integrovanej grow-rom a podobne)
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Původní příspěvek od virgill notak jestli znas nakou podobnou co je slozena z nekolika dilu co drzi pohromade diky magnetickym sliam ma velikost a tvar kreditni karty tak ne. jinak me prijde docela haluzova ale zadne jine special skill to nema (jako treba vodotrysk integrovanej grow-rom a podobne)
:-D integrovanej grow room:_D to me fakt dostalo
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL