Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj,mam 4 pekne kyticky orange budu na balkone,ve tretim tydnu kvetu..maji ted asi 140 cm..asi pred tydnem jsem zaregistroval na listech bile puntiky a po poradou s growerem zjistil ze kyti nejspis napadli svilusky svinusky..koupil jsem biool a svilusky vyhubil,to bylo pred 3 dny..listy zacaly odpsoda zloutnout,zluta je uz zhruba pulka rostlin a dneska se na nich nekde dokonce objevily cerne skvrny(vsude mozne na listech,ne jen odspoda)..ale co je divny..zloutnout zacali jen 3 kytky,pritom osetrovany byli vsechny uplne stejne,dostali stejny davky jak hnojiva,tak bioolu..jinak hnojim OBM..naposledy jsem ho tam daval 5 dnu zpatky,tusite nekdo v cem by mohl byt problem ? je to nedostatkem zivin a vyresi se to prihnojenim,nebo hnojivem akorat rozeseru pH ? heeelp..
Nemohla by to bejt plíseň? Říkám to z toho důvodu, jelikož já už musel jednu kytí kosit, aby se mi to nerozlezlo dál a jak žíkáš, začaly žloutnout listy, pak černý puntíky a nakonec plíseň...
tak jsem nakonec usoudil,ze to asi fakt plisen bude,takze ti wokape timto dekuju za raduotrhal jsem vsechny zluty listy ,spolu s tema na kterejch byly jen sebemensi cerny plochy,nastrikal na kyti previcur a ted uz mi nezbejva nez doufat..;/
taky mi začaly žloutnout listy....sem ze severni moravy a kamosi rikali zýe vsem v okoli zloutnou listy..normalne ze spodu a jde to pomalu nahoru..potom listy zflekatí a zcernaji plisní......je to i na bramborech a vsem moznem.....zatim otrahavam jen zlute listy...snad to kytky 3tydny do sklizne vydrzi...
jo,to je presne muj problem..taky jenom doufam ze to kyti daji..nebo ze to nenapadne palice..zatim to jde nastesti "jen" odspoda po listech..:// je to ale divny,ze to ma vic takhle lidi,treba je to nejaka celoplosna choroba