Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslím,že tam máš hlinu,myslím,že ten keramzit navrchu nie je moc vhodný,ťažko sa sleduje vlhkosť hliny(teda aspon niekto tu s tým problémy mal.A tir petky by si asi mohol niečím obaliť,aby neboli priesvitné,zbytočne sa Ti tam môžu množiť nejaké riasy a tak.Ale aj tak to budeš presádzať,nie?
A máš tam nejakú drenáž na spodku?Nič tam nevidno a takisto otvory na odtok prebytočnej vody.Ináč to vyzerá v pohode.
Ten sodík uchladíš?Aké máš rozmery skrine?
To chceš presádzať,až keď Ti to začne kvitnúť?To sa mi zdá neskoro,zbytočne ich zošokuješ a spomalíš.Radšej ich presaď ešte predtým a keď sa ukáže pohlavie,potom vyselektuješ.Však tie kvetináče Ti ostanú
Teda ak nejdeš selektovať matky a z toho potom robiť schnitzle na kvet.Nech sa darí!
pocuj podla mna ten keramzit hore je picovina....drzi tam zbytocne vlhkost a ta poda potrebuje dychat, a bud ti tam vznikne plesen, abo budu korene tazko dychat....skus to dat do hajzla.-))myslim len z toho vrchu kvetniku....
Když už řešíte ten ventilátor, nemohl bys dodat cenu a kde je dostupnej. Můj mi těď odešel a docela chvátám sehnat novej. Nevíte náhodou o nejakým free?
kuwa kluici taxa dohodnime ze na 1/2 nech necha keramzit a na druhej 1/2 nie a uvidime co bude lepsie....lebo mne prax tiez ukazala ze na vrchu ho mat je zbytocne, a obcas to haluzi:-)))
Hocijakou slabou kyselinou,ale potrebujete nejaky merák,aspoň tie indikátory,alebo lacný ph test z akvaristiky.Vo fáze kvetu sa odporúča kys,fosforečná, vo fáze rastu kys. dusičná.
pocuj skor ti 400 W spali listy ako korene....ten keramzit zabranuje podla mna presakovaniu vzduchu do pody a dlhsie drzi vlhkost. Vlaha je potrebna pre zdravy zivot rastliny ale nadmerna vlhkost pri korenoch ju predsa zatazuje a spomaluje.....to Ph urcite treba sledovat aby sa to neposralo....
inak perfect....a good luck:-)))
No,to aby si už prepol,ak to chceš stihnúť.Ja som v rovnakej situácií,akurát,že mne už chýba tak 20 dní.Ale aj tak skúsim ešte jednu várku,také misty sú už po 30 dňoch fajn.Predpokladám,že im budeš svietiť v noci,nech to trochu zahreje,cez deň nebýva až taká zima ako v noci.Ja svietim od 19.30 do 7.30.Nech sa darí.
nevyzera to zle..ale uz si premyslal ako ich nechas dokvitnut, ci nejaky SoG alebo len tak??vetvi sa to pekne....aj zdravo to vyzera len to xce este nejake papuu:-)) Drz sa!
Keďže ešte nemáš isté samice,tak SCROG nie.No a ostáva Ti už len bush style Ono to je už teraz asi jedno,proste to nechaj dokvitnúť,je jedno ako to budeš nazývať.A takisto zastrihávať v tejto dobe je už blbosť.
btw,SOG nemá skoro žiadnu rastovú fázu,ide sa z rezov a napr. po týždni prepnúť na 12/12.Je to rýchla metóda a kontinuálna.Furt Ti niečo dozreje