Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Takto zkoušim 2x400w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
X.Met
Nový Člen

Karma uživatele X.Met - 0% Pěstitelská

Obecné Takto zkoušim 2x400w Příspěvek č. 1

Tak po včerejších radách jsem zapojil svou novou skříň 2x400w!Měl jsem předtím jen takovej pokus pod 150w(jen zářivka a větrák) tak jsem ho po
6-sti dnech květu přesunul do tý nový skříně!Vim,že je přepnuta hrozně brzo na květ,ale mám ji jen na pokus s ph,teplotou a vlhkosti!!!

Old Post 06-09-2005 v 11:04 AM
X.Met je offline   Profil uživatele X.Met   Find more posts by X.Met   Foto galerie člena X.Met   Click here to Send X.Met a Private Message   Add X.Met to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dub-Teaser
Stálý Člen

Karma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

X.Met

Tak nám o té skříňi něco napiš,nebo třeba přidej fotky a nech přesunout do galerky,to že máš skříň tady můžeš napsat,ale nepřijde mi to nijak přínosné,či důležité. Pokud budeš mít nějaké problémy,s kterými budeš chtít pomoct,či poradit,tak hej,ale tohle namá přece smysl.. od toho je chat

Dup

Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...

Old Post 06-09-2005 v 13:29 PM
Dub-Teaser je offline   Profil uživatele Dub-Teaser   Find more posts by Dub-Teaser   Foto galerie člena Dub-Teaser   Click here to Send Dub-Teaser a Private Message   Add Dub-Teaser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ECHO
Stálý Člen

Karma uživatele ECHO - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Jo,jo naky fota by byly good,rad bych se juknul

Old Post 06-09-2005 v 19:40 PM
ECHO je offline   Profil uživatele ECHO   Find more posts by ECHO   Foto galerie člena ECHO   Click here to Send ECHO a Private Message   Add ECHO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X.Met
Nový Člen

Karma uživatele X.Met - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Sorac fota jsem přihazoval,ale nak se mi posral fotak(posilal jsem to rovnou z nej!!Takze hned jak to dám do kupy,tak zašlu fotos!!

Old Post 08-09-2005 v 09:25 AM
X.Met je offline   Profil uživatele X.Met   Find more posts by X.Met   Foto galerie člena X.Met   Click here to Send X.Met a Private Message   Add X.Met to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás