Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak po včerejších radách jsem zapojil svou novou skříň 2x400w!Měl jsem předtím jen takovej pokus pod 150w(jen zářivka a větrák) tak jsem ho po
6-sti dnech květu přesunul do tý nový skříně!Vim,že je přepnuta hrozně brzo na květ,ale mám ji jen na pokus s ph,teplotou a vlhkosti!!!
Tak nám o té skříňi něco napiš,nebo třeba přidej fotky a nech přesunout do galerky,to že máš skříň tady můžeš napsat,ale nepřijde mi to nijak přínosné,či důležité. Pokud budeš mít nějaké problémy,s kterými budeš chtít pomoct,či poradit,tak hej,ale tohle namá přece smysl.. od toho je chat
Dup
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...