Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj, dostal jsem od kámoše nějakou tlumivku tak bych rád věděl jestil to k něčemu je a jak to zapojit jsem přes elektriku naprostý poleno. je to EČ typ 509 shc 250w mrkněte na obrázky mám všechno ostatní(výbojka větrání) a rád bych to co nejdřív zprovoznil
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Na tý tlumivce by to mělo bejt nakreslený. Jestli to tam není, tak by to mělo bejt jedno. Z fáze strč kabel do 220V a z toho levýho konektoru by to mělo jít přes výbojku do nuláku...
Určitě to ale nevim. Zkus google.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.