Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cauky hledam nekoho na chat pres icq chtel bych zacit pestovat ale chtel bys se poradit co a jak s nejakym zkusenejsim pestovatelem bylo by to mozne ???
jsem tady nový,takže jsem zelenej jak slíva. Mne velice zaujaly články o použitíLED. Před 2.měsici jsem koupil starši komp apořád sním zápasím.Takže se všem omlouvám za připadné kopance./plavu v Anglině./ O LED jsem slyšel už dost dávno, NASA snima dělala pokusy kvůli nedostatku energie naorb.stanici,pry se jim to daří /myslím pěstování rostlin
/jenže my nemáme tokové rozpočty a sponzory, veškeré príspěvky jsem přečetl a po novém roku jdu do LED. Bedna bude 50x50x100cm,naLED
čekám.Na můj uvod to bude zatím snad vše.Zatim cao....
Ahoj tak kdy tady bude nekdo kdo by mi mohl poradit s tim pestovanim tedy?Online ja myslim? To vzdycky musim kontrolovat email, abych zjistil jestli mi nekdo odepsal? Co kdyz mi mail prijde uz moc pozde?
Vita ... ak mas zaujem nieco riesit ... tak to budes kontrolovat stale. peace.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace