Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych se zeptat jestli má cenu ještě přesadit Early misty z kyble který byl zatim na balkoně do skleníku. Kytka má tak okolo 1m a je to docela keřík. prosim oradu
Rekl bych, ze v tomhle pripade hodne zalezi na tom, zda ji v tom skleniku doprejes lepsi podminky (vice slunce, tepla atd.). Pokud ano, vubec bych nepremyslel a soupnul ji tam > a neni prece problem ji tam dat v tom kybly
Ale kdž bude v tom kyly tak asi nebudou tak velký pálky ne? Protiže tam nemá tolik míta pro kořeny si myslym. A spomalí jí to nějak kdybych jí přesdil a neporušil kořeny? Ty podmínky jsou tam jednoznačeně lepší i výc tam svítí.
BOOS_9: ako hovori kavalera ak uz kvitne.. nepresadzaj... zbytocne tej kvetine spravis stres a bude este mensi vynos ako by mal byt... ak su tam lepsie podmienky daj ju tam v tom kybli a hotovo iba jej davaj dostatok zivin ale neprehnoj... to je moj nazor ale aj tak je to viac menej na tebe a tvojom zvazeny tak prajem hodne zdaru... respekt
Já bych udělal kompromis... Do skleníku jí dej určitě. Z kýble ji nevyndávej, pouze uřízni dno, aby mohly kořeny vesele cestovat, ale vše s naprostym klidem a opatrností. Ta kytka by neměla poznat, že je s ní manipulováno, ale tím co jsem napsal jí dopřeješ víc životního prostoru a bez ztráty kytičky . Udělal jsem to takhle minulej rok a určitě jí to nevadilo. Měl jsem Purple a 15ti cenťákový kartáče... Tak to je má rada a jak říkám OPATRNĚ!!!
s early misty nemam zkusenosti a ani o tomhle modylku nic nevim, ale co vim je to, ze ve skleniku se bude mit na 100 pro lip nez na tom balkone! A taky bych se vubec nebal ji tam presadit natrvalo...mensi zasek to sice bude, ale jakmile se probere urco vyjede jak raketa a nakonec z ni bude vetši vynos než z balkonu....jen bejt tebou bych spis premejslel nad tim, jestli stihne uzrat...jak rikam. nic o tomhle modelu nevim, ale pokud z dozravanim nebude problem, tak ji PŘESAD peace
no myslim, ze ve skleniku by nemel byt problem z dozranim, proste ji tam necha, jak dlouho bude potreba ... samo je treba zajistit, aby nezacala plesnivet
jinak s tim presazenim bych se take tolik nebal, pokud je v kybly a jiz takto stara, bude korenovy bal takovy, ze ho z toho kyblu v podstate bez poskozeni dostanes > neboj se ten kybl polozit vodorovne (davej pritom pozor na kytku) a po celem obvodu ho poradne proklepat, pak proste vyndas kytku i z balem, kterej bude kopirovat presne kybl a nemusis pritom poskodit jedninej korinek
Ja myslel, že ti nestihne jen jedna shiva dozrat.......hm no to uz je trojnasobne vetsi duvod je presadit pod sto pado...mas tri kyti ne? hele nevahej, moc pekny pocasi si myslim uz kyti stejne asi neceka a pod tou lampou jim bude lip nemyslis?