Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar debilny miok je tu zas...1:mam na okno skunk a kvitne no zacali mi hnednut stonky na liskoch...co s tym?mam to v zmesi hliny a raseliny...2:BUBBLER:zltnu mi horne lisky na rastlinke ktora ma 20 dni....co s tym?3:BUBBLER:mam 10l vedro a hnojivo TERRESAN.davam 3/4 uzaveru na 10l.je to malo alebo dost?dik za kazdu radu
1. asi prehnojene, alebo moc ostre slnko.... Dolievaj par dni cistou vodou
2. netusim...
3. povedal by som ze to je malo (aspon podla toho co sa pise na obale)
http://grow.unas.cz
Mať čas pre druhého je ako položiť za neho kúsok zo života. (P.Rosso)
Najstrašnejší sú ľudia, ktorí všetko vedia a sú o tom aj svätosväto presvedčení. (E.Canetti)
Zdravim podle toho navodu by tak 1,5 uzaveru bylo akorat (na 10l) ale jestli uz mas kyticku pokrocilejsi tak tam klidne soupni 2 a jestli ji to neublizi tak zkus jeste opatrne pridavat ale vse kontroluj bacha na spaleni...