Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
groweri potrebujem helpnut zakupil som RADIUM,aky je vas nazor na tuto zarovku,halogenova zarovka,Ralogen TD,typ,RHJ-TD 250W,
4350Im,2000h,E27,www.radium.de aky je nato vas nazor????
vrele dik...
A to ten halogen ma jeste dost nevhodny svetelny spektrum..muj nazor? Pokud s tim nehodlas sviti pred vchodem do domu, tak ti to je celkem k prdu
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
To má na 250W len 4350 lumenov???Zhruba toľko majú moje 3x20W + 1x15W úsporky-dokopy 75W.To sa mi nezdá,asi si si zle prečítal tú hodnotu,alebo je tam tlačová chyba.Jedna 18W coolwhite od phillipsu,čo mám v matkárni má 1200Lumen(mám tam 3ks).Tomu neverím.
btw,na tej stránke som takú nenašiel,čo by mala päticu E27 a 250W.
dik za radu,mozem ju vymenit ale tymto nic neziskam lebo v tomto obchode maju velky prt zhanal som a zohnal som to co som zohnal aj tak na prt,tu na Islande asi nic nezozeniem nic tu neni akurat tak velky prdlajs,ok dik caf....
Ty si na Islande?Tak si nechaj poslať a mohol by si skúsiť aj toto,je to celkom novinka:http://www.nurturelite.com/
a tu by sa to malo dať objednať:http://www.200watt.nl/en/enbestellen.htm
Ak nechceš všetky tri,možno by stačila tá červená-2700K a na rast obyčajné neónky-žiarivky,alebo úsporky,to by mali mať aj tam.
cafko dik za pomoc pokusim sa nieco poriesit aj ked je to premna dost riziko lebo objednane veci z Holanska prechadzaju cez colnicu a vlasne uz vedia oco tu chodi takze preto som kupil zarovku taku aku som kupil aj to na prt,zije tu malo ludi a kazdy o vsetkom viem zije tu 300.000 ludi na celom Islande takze asi si to vies predstavit dik za pomoc,vsetko ma svoje vyhody a vevyhodi no ale co uz este raz dik za pomoc caffko...