Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtel jsem se zeptat ohledne nakupu tech semínek.Precetl jsem si ze dost v poho to je na www.nirvana-shop.com Objednal jsem si tam seminka ale maji tam spusob platby jen pres kreditku(kterou nemam) a nebo tak ze jim prvni poslu penize a oni mi pak poslou semena(myslite ze to nebude podel?)Neznate nekdo nejakou semennou banku co posila na dobirku?Nebo mohl by mi nekdo doporucit kde nejlehceji koupit seminka?Neni tu nekdo z Ostravy?Koupil bych jich sice jen asi 20 ale chci nejaky zaruceny model.Mý přátele sadí většinou noname a to mi prijde jako zbytečnost zjistit pak že mám doma místo skunku nejake seno. diky moc za odpovědi.
Aha....je tu nekdo kdo uz nekdy posilal na tu www.nirvana-shop.com? a bylo to v poho?Jo a mam jim to posilat jak?Slozenkou?Nebo normal 20 euro do obalky a poslat jim to na adresu doporucene?
cafa Urgi ja uz som posielal 2 krat na www.nirvana-shop.com [doporucene] a prislo to na 100% ... proste som strcil 15 eur za semienka a 5 eur postovne a poslal na ich adresu... ked obdrzia tvoju platbu poslu ti mail a budu ta informovat co sa s tvojou zasielkou deje . snad je to jasne respekt
v pohode,das do obalky na CD a do obalu na CD eurace,posles doporucene,pojistis zasielku ! a je to potom cakat,cakat a seeds musia dojst.Nirvana ta cez maili bude informovat kedy im prachy dojdu,kedy oni poslu semca.tag smelo nakupuj a zdar !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
Když objednáváš přes zajetej shop,tak je to bezpečný. Mě zatím do 14 dní došly na klid,ale ty prachy to chce v tý obálce fakt dobře schovat jinak bys mohl přilepšit nějakýmu nenechavýmu pošťákoj:-)
to joeart: Tag sory bracho ale ja som ten twoj prispewok neprecital a chcel som len poradit tomu potencialnemu kupcowy.
Nahanam posty ?
Ver mi ze sa necitim lepsie ked mi tam svieti o jedno ci dve svetielka viac,jednoducho som len chcel pomoct a nevsimol som si ten tvoj prispevok tag sa tu do mna nenavazaj.
ZDAR peace
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
GrandmammGANJA: nemyslel som to v zlom len ako haluz ale nez zacnes rady mozno by si si mohol pozret predosle posty ci nebudes duplikovat a inak mi je to fuk PEACE ...
to joeart:Jasne bracho,ani ja to nemyslim w zlom,diki za poopravenie.
Ale k tomu aby som čital všetky prispevky sa nedonutim ani sam,newadi. ***zdarPEACE***