Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo já bych byl pro.. angličtina mi sice problémy nedělá ale i tak se zhodí. Popravdě sem to ještě neviděl aale už to tahám tak sem zvědavej a myslím že titulky se zhodí kdykoliv a kdekoliv... hlavně pro ty co nevládnou anglickým jazykem..
V akom programe to budes robit. Ja som sa pokusal urobit titulky (zhodou okolnosti na tento film), ale nesedelo mi nacasovanie zobrazovania.
Ked ti to bude fungovat a das mi vediet ako si to robil budem
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
korn24
Bracho jasne boli by fajn tie titulky ja mam uz stiahnuty ten film a je fakt dobry a keby som si tam vedel aj precitat co tam hovori bolo by to este lepsie anglicky viem nieco ale nie uplne dokonale tak by to bolo skvele mozes sa do nich po veceroch pustit urcite sa ti vela growerov odvdaci.Cus
Inac growers ja by som mal este jeden film o pestovani ale v hline ale neviem ako a kde umiestnit odkaz ked ja ho mam na disku...Je to tiez od zaciatku postup az po urodu...