Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám dotaz čím bubláte na věčí množství kytek mám na mysli tak 8 15l kýblů nechci kupovat 8 nebo 4dualní vzduchovací motůrky není neco co by to ubublalo nějaký kompresor nebo pořádný vzduch.motůrek děkuji za odpovědi
tohle mi poradil naky jiny clen(omlouvam se zapomnel sem zci je to hlavy):
vem 0,5l flasku(PET), udelej 2diry do vrsku(jednu na privod vzduchu, druhou ven) poradne ucpat a bude to vzduchovat v poho a sra.ky se budou usazovat dole.....
Jsem killer55555!!!!!!!
Naky zkurvysyn ukradl muj log, a admin neodpovida na prosby, tot muj nelechky udel...
ideální by bylo bublit ještě přes vodu, jako ve vodnici, takže skrz přívodní dírku vlepit trubičku, v flašky trochu vody a jedem
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
He he,před 2 rokama jsem řešil taktéž.Hlavně pokud možno nemít nic společnýho s kompresorem od lednice.Je to blbost,nefunkční komplikované,nečisté.
Buď se dá sehnat větší strojek na bublání(cca 2000 aby něco vydržel)
Nebo jít cestou kýbl-motorek(802 Elite)
Nebo nedělej bubláky,ale třeba proplachování.Mrkni na OG,tam je vidět víc příkladů hydrosystémů.