Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmmm jesli Te muzu trochu opravit: nema to byt-vyska:1,8m , sirka:1,2m , hloubka:0,6m????
nevim nemam takovou predstavivost,ale myslim,ze by to slo kdybys tam dal 250w
kamo asi by sis to tu mel trochu procist nez vyplodidis na svet takovou blbost....skrin nebo bubler
pro vyjasneni bubler je Cesky vzduchovadlo tudis pomucka pro hydro...
skusene????viz. posledni radka meho podpisu...
Slušností nikoho neurazíš.
Svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhého. (J. Paroubek)
Ptáme se: Kdy skončí Vaše, pane expremiére? www.policejnistat.cz
Hele to máš těžký... šecko záleží jak si uděláš ventilaci a hlavně chlazení výbojky... - dyž to uděláš řádně, tak bys tam narval i 600 a pak by ti ty skunky v hydru jely jako šílený a ty výsledky.. uá...
Nicméně jestli pojedeš svuj první indoor, tak rozhodně di do 250. Nehřeje tak moc jako vyšší vattáže, nežere tak moc a hlavně.. podle mě je to prostě ideální wattáž na začáteq. Jinak 250 ti tu skříň prosvítí slušně - ničeho neboj
400 je už trošičku nářez a musel bys už pořádně vychytat vzduchotechniku - samozřejmě s tim jde lepší růst a lepčí výsledky - dyž nic nezanedbáš
600 - vopravdovej HC pro takovou skříňku... ale dalo by se - nicméně nedoporučuju teda
NO mě o peníze nejde vrazím když už tak dost ... tak chci aby to bylo pořádné ... našel by se někdo kdo by mi udělal plánek jak s tu ventilací na moje rozměry ?
tu 600 bych chtěl ... ale jak říkáš pro začátek to není dobré takže dá asi nejdřív 250 ...
Říká se, že něco tak malého,jako je třepetání motýlích křídel,může v konečném důsledku...vyvolat tajfun na polovině světa.
Teorie chaosu.