Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CAUKO VSEM
toho roku mi trosku zviazala ruky skola,ale moj bracek mi trosku pomohol,tak som vysadil,on to obcas omrkol a teraz sa to pekne ZELENA.
posielam len par fotiek,lebo fotit pojdem az tento tyzden(berte to ako predkrm)
na tomto malom policku su len 2 samicky.bol to pokus... inspiroval som sa jednym z Vas a musim potvrdit ze to funguje.
Vysadil som na slamu(hnoj)ˇVzdusny matros,plny biohumusu atd..
nechce sa mi do prazdna pisat..
Ak budu niejake otazocky,PISTE.
Skoro sa ozvem..................................
Hej-neviem co to je,lebo toho roku som si zohnal strasne vela semien a v tom zhone(koli skole) neviem kde co mam..mozno to zistim pri kvete.
co je to za sortička?ináč maš to krásne jednoznače si zaslúžiš K+
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
spokojne to wypada..ale asi by ma trochu znepokojowala ta druha fotka koli pozadiu..je widet dedinu a ked to niekto od was uwidi a bude chcet matro zadaaco tak sa mozno prejde..shak wiesh ze na svk sa take weci deju stale a nikdy newiesh kto pride..
inac dobry napad ta slama.to je na starom hnojisku?dost starom asi? ..wyzera to na silnu stonku a pekne sa to wdaka tomu wetvi..ani nehnojish co?
pekne..ush len nech to ma aj silu..peace
CAUTE ZAS.
TERAZ ESTE NEVIEM CO TO JE ZA SORTA,LEBO V TOM ZHONE SOM POVYSADZAL VSETKY SEM A TAM A BOLO TO.
ALE PESTUJEM SHAMANA,Z MINULEHO ROKUDALEJ
MAGIC BUD,SHIVA,MEXICKU SATIVU,NIEJAKE MOJE HYBRIDY A NA DALSIE SI NESPOMINAM..:-0 dik growerom s ktorimi som menil semiacka..rastie to spoko.
WISEMAN-sem tam prehnojim kurincom a na zaciatku,ked boli rastlinky nachylne na ostry hnoj,tak so prilieval zasadite tekutinky..SKRUPINKY Z VAJEC A OMIETKU..
..no aby som to neprekecal,tu su dalsie.
fota su z dvoch flekov.jeden je klasika.policko v kriakoch,mam to tam 3.rokom,ale aj poslednym,lebo kriaky podrastli a svetla je pomenej.
2. flek mam tiez uz 3. rok a je fakt SKVELE!!
SLNKO OD VYCHODU DO TAKEJ 6HOD.JE TO STARE HNOJISKO.
DRZI VLHKOST,JE TAM FUUURA ZIVIN A HLAVNE JE ZARASTENE ASI 2M POKRIVOU!! POLICKO MAM V STREDE,TAKZE JE TO CELKOM SLUSNE KRYTE.
..PRAVE SOM SI SPOMENUL,ESTE MAM AJ alpin..ALE NEVIEM KDE MI TO RASTIE.
predvosledna a posledna fotka je to iste policko.Trochu som ho precistil od velkych listov a poroytahoval aby kocky mali viac slnka.
To by bolo pre dnes vsetko.
Ak ma niekto totaz,pis...ja zodpoviem.
HEJ! A ten list na fotke ma 12!!!!!
Myslim, že příští rok zkusim ten hnuj taky, protože to vypadá moc pěkně, jen bych měl strach aby mi to jezedové nenabrali bagrem. Touhle dobou totiž zarejvaj pole po pšenici a do to přihazujou právě tenhle hnuj.
sorrac cleni uz som zistil preco mi to nejde.Mam velke rozlisenie fotiek.
Zoyeniem photoshop,upravim a prilozim. ..alebo pozrite galerku.
lipi/ten hnoj urcite vyskusaj,ja to tam mam uz 3. rokom a je to to naj kde som pjestil.Ale bacha musi to byt stare,inak ti to spali kytky.
...ja som tam na zaciatko prilieval do zalievku vodu s praskom zo supiek od vajec.
..Hnoj je total prelezeny dazdovkami,rastie tam pokriva a suprovo to drzi vlhko.
Inak rastlinky z fota 1 a 2 uz nejestvuju.Niekto,alebo nieco mi to totalne rozflakalo.Vobec tomu nechapem.Zostala tam iba ozuzlana stopka a konare boli rozhadzane v okruhu 3 metrov. hm...aj to sa stava. BOLA TO MOJA NAJHUSTEJSIA RASTLINKA. Skoda ze neni novsia fotka.
Poslem aspon inu z takej istej sorty,ale nie tvarovanej do gule.
{ked splasim digital} Je to nieco z afriky x no name. ...zatim moje naj naj.D.POISON by bol asi lepsi,ale nedozrel,takze fuck.
..stop zatim
takze cleni....
Dal som na poriadok tie fotecky zo sezony 2004.
NECHTE SI CHUTNAT.
..ziadne umele hnojivo.
{d.poison nedozrel,e.skunk dozrel slabo a SHAMAN to doklepal az do konca..}
mame tu novy den,konecne vyslo slnko zpoza mrakov a ja prinasam navinky 2005 snehurky z policka ,a.,
je to take policko,ma asi 15 rastlin a malo by obsahovat ALPIN,SHAMAN,MEXIKAN SATIVA,1 NONAME A SHIVA/alebo take daco/
vyuzivam tuto lokalitu uz 3. rok,takze zem je uz pekne obrobena.
hnojim len bio a to KRAVSKY,KONSKY HNOJ,KURINCE A VODA S POKRIVOU. ..naposledy som pohnojil asi pred mesiacom a dalsia dauka bude az nabuduci rok.
inak slnko mi tu svieti az okolo 11hod,takze kocky prichadzaju o najlepsie rannajsie luce. ...VSAK ZDA SA ZE IM TO NEVADI.
Vsetko zacina vrskovatiet a siskovatiet.
na poslednej fotecke ma byt MEXICAN SATIVA,viem viem viem,,,tie listy sa na to nepodobaju,ale..hm-....
kto vie ako to je..
ahaaha
jedinna zo vsetkych rastlin,LEN TAK ZOZLTLA..