Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hii... .to je moc velkej joint....
outdoor je taky hustej....ale jde-li to jinak....
mam silene rad nove veci....a vymyslim spoustu hovadin....ale kdyz jedna hovadina ze sta bude predstavovat krok do predu....tak klidne tech 99 hovadin vymyslim....
....treba: jsem delal na transfuzni stanici a te lidske krve, ktera se obcas vyhazuje....to je skody....neni lepsiho hnojiva....:-)
...hi...nebudme detailisty.....ja to bral takto: jsem cetl nejakou knizku o experimentalni botanice ...tak mi to zrovna prislo pod klavesu....:-))))))))
koho zajímají módní trendy v growingu nechť navštíví kteroukoliv z x výstav který se každej rok konaj v holandu švýcarsku německu atd atd. - Cannabusiness - Cannatrade - Highlife atd atd