Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rád bych se dozvěděl vaše zkušenosti s touto odrůdou. Uvažuju, že bych ji dal do skledníku. Na podzim si chci zařídit malou skříň, tak na 2-3 kytičky, tak mě zajímá, jak se tahle kytka chová indoor i ve skleníku. Je vhodná pro obé?
Je to nizoučká čistá indika, má kompaktní palice pokryté krystalky se slušným výnosem. Velice silná vůně i "high".
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Asi do toho pujdu, ale až na příští rok, teď mám od kamaráda 5 semínek nějakýho orange, a nekolik neznamych modelu, tak jsem zvedav, jak se skleník ukáže
Teď zrovna mám Afghana1 na květu - jsou to poměrně malé kytky (tak kolem 70-80cm) vypadaj pěkně paličky ač sou zatim malé tak je jich poměrně dóst. Teď to celkem dóst hnojim takže je to v pohodě i když to člověk přežene. Za 1měsíc a něco tě můžu informovat o finálním produktu. Tuto odrůdu doporučuju - je lehká na pěstování nebyli s ní žádné problémy aspoň u mě.
Určitě, chce to aspoň dva hlavní vrcholy (záleží kolik máš místa a jak blízko kytky vedle sebe - počet kytek na čtvereční stopu).
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Nensasla by se dobra duse, ktera by vymenila par seminek Afghana? Treba 5 za 5, mam tu taky nejaky fialky a rucim za kvalitu, o finalni produkt se klidne rozdelim, jen potrebuju par semen. Diky!XXXXXXX@XXXXXX.XX
Hele lidi mám doma 3 afghánky rostou fakt pěkně mám je sice jen pod 2ma 36W žářivkamaa 2ma 36Whalogen.
jaký s nima máte zkušenosti jestli máte (výška.doba zrání a kvalita hulení) zatím dím
Vysku jsem mel tak do 100cm - ty nejvšši, jinak tak kolem 80cm. Finálně uzrál do těch 50-60dnů. Chuť výborná ale to záleží jak to pěstuješ -takže se asi liší.
Já mám ty afghány už asi 1,5 měsíce v 5 tejdnu jsem je zaštíp a hned nad 4 tým patrem a usušil .Ajak se říká že první záštip je skoro na vyhození tak mě to slušně zhulilo .
Tak bych asi řekl že to je slušnej model jo a má to mít fialoví palice je to pravda ? a kolik může z těch palic bejt .
Já ji mám v rašelině a navrch jsem posypal vrstvou vápna a jak to zalejvám tak do jde do země to je dobrá metoda .jo a halogenky 36w stačí listy po ní rostou asi 2hod.-1cmlistí...
Jo afghan je docela slušnej model, ale že by měl mít fialové palice to fakt nevim a ani se mi to nestalo měl je spíš řekl bych do oranžova či červena. Nejvíc jsem dostal z afghanu 40g, ale to z nich byla největší a nejlepší kytka. Jinak mě moc nepotěšil co se týče gramáže v tom nad ním vede u mě jednoznačně Shiva shanti1.
40 g jako palic nebo palic s hulitelným listím nebo jako i s kořenama ... jo a co je gramáž....
Zrovna ted jsem jednu zaštíp na pondělí jo a co se zaštipování větví týče myslíte že stačí nechat na větvi 2 řady listí nebo radši víc...