Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Kolik svítit v období květu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 1

Mam jeden dotaz (i když se mi zdá trochu blbej) ohledně svícení v období květu (používám sodíkovku) je normální že se má svítit 12světlo/12tma. Tak to dělám celou dobu co pěstuji ale teď mi kámoš tvrdí že mám svítit 12/12 pak přejít na 10světlo/14tma a skončit až na 9světlo/15tma – že to prej urychlí růst palic a sklidím dříve. Co si o tom myslíte – je to pravda a nebo kec, máte s tím někdo zkušenost. Já si myslim že je dobré svítit pořád 12/12. Co vy na to?

BUTCH
Základní tipy pro začátečníky
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 08-02-2001 v 11:50 AM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Grower Team

Karma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% Pěstitelská

Světlo v kvetení Příspěvek č. 2

Záleží na konkrétní odrůdě, co pěstuješ. Například u White Widow je známá věc, že poslední týden dva před sklizní se může snížit až na 6 světlo/18 tma, kytka potom jako obranu vyloučí maximální množství thc .

Deu

Old Post 08-02-2001 v 17:53 PM
Deu je offline   Profil uživatele Deu   Find more posts by Deu   Foto galerie člena Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Add Deu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Deu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Karma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% PěstitelskáKarma uživatele Butch - 59% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 3

Mam tam Shivu Shanti 1 a Afghan1 vše od seensiseeds. A potom jinde mám Skunk1 a SensiSkunk. Takže co bys doporučil na ten Afghan a tu Shivu - o ty mi jde především. Předem dík.

BUTCH
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 08-02-2001 v 18:49 PM
Butch je offline   Profil uživatele Butch   Find more posts by Butch   Foto galerie člena Butch   Click here to Send Butch a Private Message   Add Butch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

12/12 je da best Příspěvek č. 4

Držel bych se zkušenostmi prověřeného cyklu 12/12. Kdyby bylo lepší svítit 10/14, proč už tak všichni nesvítí?

Tvůj kamarád má pravdu, datum sklizně opravdu malinko přiblížíš. Ale za jakou cenu?

Kratší cyklus znamená méně světla. To zákonitě vede ke snížení kvality palic. Ty potřebují právě těch 12 hodin aby nabraly váhu a hustotu.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 08-02-2001 v 19:21 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Butch
Stálý Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 5

Dík. To je přesně můj názor. Držet se osvědčeného lety prověřeného postupu. Nechám to tak 12/12 jako vždy.

BUTCH
BUTCHOVA pěstírna

Old Post 08-02-2001 v 21:04 PM
phmh
Stálý Člen

Karma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% Pěstitelská

Obecné svit Příspěvek č. 6

až to budeš dělat poněkolikátý tak to třeba zkusíš i nějak posunovat já myslím,že by se to dalo vyzkoušet pod lampama s tím postupným nejdřív zvyšováním a pak na konci snižováním počtu hodin svícení na některé outdoor druhy pro skleníky které dokvétají po delší době ale měli by růst a kvést na postupně měněné době svícení

!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz

Old Post 05-03-2001 v 00:05 AM
phmh je offline   Profil uživatele phmh   Find more posts by phmh   Foto galerie člena phmh   Click here to Send phmh a Private Message   Add phmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele phmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:59 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-02-2017 - odtah v době květu - 35 odpovědí
13-03-2013 - Hnojení v období květu - 3 odpovědí
22-12-2015 - Vlhkost v období květu - 31 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás