Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi před 8 nebo 9 dny jsem zastřihl klasicky- zastřihl jsem stejně jako minulý rok , ale ty kytičky se vůbec nechtěj rozvětvit!? vypadá to zatim ůplně stejně jako na začátku ,ani náznak ,že by se to mělo rozvětvit... a to je to až v 6. patře. Dá se stim ještě něco udělat? poraďte pleas....
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
...no ale zase na druhou stranu je zbytečný kytku krátit o další patro ne? Já bych teda určitě ještě počkal; navíc další zastřižení = další zpomalení
by mě Werrone zajímalo jestli se ti aspoň rozjel sekundární růst v těch nižších patrech - "něco" se s tou kytkou snad dít musí ne?
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
tak to neřeš prostříhni trošku listy, ať na ty spodní větývky může sluníčko a nech to vesele růst...
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Hollister - zdá se mi to zbytečný, takle brzo - ale když už, tak přiměřeně znáš to
stejně ve třetím patře kytí těch listů asi ještě mít moc nebude ne?