Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar lidi.Začínám můj první indoor.Nechci ani tak pěstovat pro kvalitu a kvantitu ale spíše……no prostě aby tam aspoň něco bylo.Skříň není velká z toho důvodu,protože to mám tajně.Dvířka ještě nejsou dodělaný jelikož nebyl čas.Teplota se pohybuje při větrání kolem 26-28C.Jsou tam dva větráky.Jeden s vrchu na odtah a druhý z boku na přítah a ofukování stonků aby zmohutněli.Květináče jsou podloženy třemi krabicemi od bot.Až bude čas tak se přidělají kovové elka na které se vsune polička s květináči.Skříň je skládaná s dvou menších skříněk slepených k sobě.Natřená nějakou bílou barvou co jsem našel doma.Není to nějak moc pěkně,ale nebyl čas.Svítím 16/8 přes časový spínač.Elektrika není taky nějak moc extra vychytaná a zapojená,ale opravdu nebyl čas.Aby moji skříňku nikdo neobjevil,tak jsem ze psacího stolu vytáhl šuplíky a obrátil.Doufám že to nikdo nenajde…ThanksKANI 23,GLUM 05,R-MAN,BLOODYDEAD
SKŘÍŇ:
24cm-hloubka
36cm-šířka
56cm-výška
Je to taková menší pěstírna ale na začátek bude stačit .Tahle skříň mě vyšla zadarmo