Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mně některé květiny začaly kvésti už kolem 12. června, no kdo mi to vysvětlí ?! Já to přisuzuju jednak tomu, že šly ven velmi brzo (konec bubna), druhak tomu, že maj předostatek fosforu díky tomu, že dostaváj výběrové slepičince a holubince. Ale stejně, co ta fotoperioda ?... Co vy na to ?
Jay-jay
lebo sem psal stupidne prispevky jako napriklad(ses dobre piestitelka jak dlouho uz piestujes)a za to mi jedendal upozorneni a tak uz tu nemam proc chodit lebo aj tak nejsem skuseny a tu podla nich pisem len same debiliny cos je aj pravda!!!!!!!!!!!!!
diki za vsechno
newi masi tu budu chodit ale pisat prispevky tu psat nebudu jeste dostanu dalsie minusove body a bude zle takze dik za to ze se te mohu zeptat co potrebuju vazne dik