Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cauky!
mel bych jednu prosbicku, jestli by mi tady nekdo nemoh hodit fotky samce a samice, kdy uz je jasne poznat rozdil. jedu do skotska, o kytky se mi bude starat mama tak potrebuju neco z ceho to uplne jasne pochopi. nechci aby sekla samice
diky moc
T
kdyztak tohle "tema" pak smazte. dikec
Květ v pokročilý fázi je tu nafocenej snad milionkrát (i samci) - stačí hledat
Projeď si hlavně ty thready, který maj před názvem takovou tu sponku, což znamená že obsahujou nějaký fota
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
9000i - jojo tak to souhlasí - u mě většinou ta nejvěčí a nejhezčí kytka z pole - prostě favoritka
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."