Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Hulení a schizofrenie
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Registrován: Dec 2004
Příspěvků: 259  

Příspěvek č. 17

No jsemrád že v těchto stavech nejsem sám. Už jsem si myslel že jsem nějakej jinej.
Přesně jako vám se to děle i v mý hlavě jakmile si zahulím tak strácím schopnost mluvit a bystře a rychle reagovat. Ani žádný téma k hovoru mně nenapadá. Jediný téma je hulení na něj v tom stavu dokážu mluvit nejdýl. Prostě ně jednou začnu přemejšlet vo různejch věcech. Apak mně napadá že jsem méněcénej atd. A nebo když se bavěj kámoši tak mně pak řeknou že se s nima nebavím at něco řeknu ale já je při tom poslouchám a to co bych jim řekl normálně si říkám v duchu a vono to pak vypadá jako když s nima nekomunikuju.
Naopak zase po chlastu komunikuju mrtě(tak to je dobrý skloubit)
No ale něco na tom bude že když člověk hulí sám tak vlastně podporuje tohle přemejšlení. A když hulí v partě tak musí jenom mluvit a proto hulte radši s někým. a večír si vždy říkám už nebudu hulit protože tyhle stavy nechci. No ale ráno jsem už Ok. No a tak jsem proto přestal hulit a ted si dávám tak 4 za 14 dní a pak třeba měsíc nic. No a tobyjste nevěřily jak mně stoupá sebevědomí.
No prostě jsem zjistil že jsem měl trávu skusit až po škole protože ted mám taky výčitky kvůli škole atd..No a přestat do konce školy to bych nevydržel takže chci huli tak 1 za 14 dní. Jo a normálně mně to hulení už přestává chutnat a ani když vidím někoho hulit z DOBREJCH kámošú TAK u něj třeba ani nepočkám neš to dobalý prostě vo ní přestávám mít zájem.
Jo a schizofrénie je to že mám dojem že na mně všichni koukaj a to je mně dost nepříjemný hlavně někdy u nás ve škole mně štvou ty že když se otočím tak na mně všichni koukaj a smnějou se a nebo když jdu na nádraží(je tam tak 60 lidí. Tak je to to samí. Atak na vlak nečekám na nadru ale vedle (ted uz ne) Protože jsem neměl rád tolik lidí.
Hold hulení by člověk neměl podřizovat život je totiž lehký se někam dostat ale vrátit se je už těžký.

Jo a taky jsem přestal protože moje psaní na netu je strášný zapomínám mezery a souvislost hrůza dřív jsem na to byl daleko líp (bez chyb)

Slunce v duši a kouř v plicích

Naposledy upravil 07-09-2006 v 12:15 PM

Old Post 09-06-2005 v 12:13 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Registrován: Feb 2005
Příspěvků: 68  

Příspěvek č. 18

Ta vyhulenost,jak se tu tomu řiká,je polde mě rpzdělená do takovejch levelů-třeba že se jenom směješ jak čůrák,nebo že si přemejěšlíš nad tim svym,cejtíš se ajko nula,že se prostě jinej než ostatní,méněcenej,a pak příde takovej ten že se na každýho už jenom směješ,všechno bereš úplně jinak,někomu něco řikáš,poskakuješ okolo něj,úplně uvolněnej,nonstop rohlík,všechno je veselý a jiný ajk předtim,ale pořád se dokážu už dfakt festově uzavřít do sebe, a proberu si se sebou svuj další život..Nc lepšího neni než si sednout na pole,nacpat šluknu a přemejšlet......To prožívam teď já,a řeklabych že tohle je ta vykouřrnost...Ale cesta k ní je dosti zdlouhavá...Já halvně hulim fakt bezpřestání přez 6 let,nic jinýho mi ani nezbejvá,a já sem zmaštěná už furt..THC mi koluje v krvi,ráno sem spálená,večer,někdy večer už ani se starym nemluvíme-neni o čem,a hlavně proč.jen tak čumíme...Mno a někdy děláme dobře bordel...Už nevim co tu píšu ,ale je to tak!!!

Old Post 09-06-2005 v 14:30 PM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Registrován: Apr 2005
Příspěvků: 545 

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od CHOURIS
Jo a schizofrénie je to že mám dojem že na mně všichni koukaj a to je mně dost nepříjemný ...


to nie je schizofrenia! schizofrenia nie je spolocny nazov pre akekolvek blbe stavy, pocity a nalady. schizofrenia je dusevna choroba charakterizovana (obycajne) rozdvojenim osobnosti. Neserte ma ludia - keby som si ja uzmyslel, ze odteraz budem vsetko ovocie volat "jablko", asi by som tym na svoje okolie posobil dost divne, nie?

ze ma tolko ludi po huleni pocity menejcennosti, to je haluska. keby depresie, OK, vieme, ze po vela drogach ma clovek depresie, ale toto.. neviem.

Z mojich vlatnych skusenosti a z pripadov ludi, ktorych poznam, mozem povedat: nerobte si z hulenia zmysel zivota. Je krasne, ked vam trava pomoze otvorit dvere do ineho sveta, ale neostavajte v tom svete zit. Na vsetko krasne sa da zvyknut a vsetko zvlasne moze cloveku zovsedniet. Neutekajte do toho sveta pred problemami, problemy si nosite so sebou. Problemy z tohto sveta si vyrieste v tomto svete, a do tej rozpravkovej krajiny chodte len cerpat inspiraciu, opajat sa jej krasou a cerpat z jej mudrosti. (Hovorim stale o marihuane - droge? ) Snazte sa robit vsetko najlepsie ako dokazete, zit na maximum a nie iba prezivat.

Je mi jasne, ze kopec ludi si to precita a povie "ano, je to pravda, sam som k tomu dosiel". Ina kopa ludi si povie "trepe kravoviny ako keby zozral vsetku mudrost sveta". Ja som obycajne patril do tej druhej skupiny, a preto viem, ze nema zmysel kazat a presviedcat, kazdy si to musi zazit na vlastnej kozi. Keby mi niekto vtedy povedal, co si budem mysliet o par rokov, asi by som mu bol hovno veril. Preto ani nemam v umysle stavat sa do pozicie niekoho, kto vie viac ako ostatni, to je strasna hlupost. Ale dufam, ze tie moje vylevy pomozu niekomu, kto tape a hlada, a nemoze najst tu spravnu cestu. Ha! Kurva .. nie nie, to nie je dobre. Toto vobec nemusi byt ta spravna cesta, skor je to moja cesta a ja verim, ze je spravna.
V minulosti som hulil pomerne dost, prakticky stale - pripadalo mi to fajn, dokonca sme vypracovali program, ako dosiahnut stav trvalej zhulenosti. Bol som mlady a hlupy (ako vela ludi) a samozrejme som si to absolutne nepripustal (ako vela ludi). Hulit stale je k nicomu, clovek z toho potom nic moc extra nema. Teraz hulim tak raz za tyzden, raz za mesiac, ako kedy. Ale musi to stat za to. Snazim sa uzit si z toho maximum. Staci mi to a mam z toho a zo seba lepsi pocit.

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Naposledy upravil inf3cti 27-10-2005 v 13:41 PM

Old Post 09-06-2005 v 16:29 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Registrován: Dec 2004
Příspěvků: 259  

Příspěvek č. 20

No S těma levelama máš pravdu.
Umně ale byly1) smích (po jakém koliv množství),a dělání krávovin
2)smích a skaždým jsem si pokecal,klídek,žádný stresy
3)zamyšlenost,málo komunikativnost(jen ve stavu)
4)uvědomnění a tráva už pro mně neznamená tolik berů jí jen jako součást života jako třeba pivko
Před tím ty 3 body byly že jsem tráva zabírala můj čas tak z 50%
A těch 30%byl spánek a ostatní.Bylo to i moje nejoblíbenější téma k hovoru (probírali jsme modeli,stavy,akce...)
A ten 4 jen nejlepší (někdo ten 4 skončí tak jako přírodomilec(viz někteří dredaři,...)
Takže přemejšlete o tom nakolik procent jí věnujete čas to samí je PC

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 09-06-2005 v 16:53 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 2488  

Příspěvek č. 21

Probirani sveho zivota s tim, ze jsem looser a nic jsem nedokazal, dobre znam. Hulim temer porad sam, ale nemyslim si, ze receptem je hulit s druhymi. To jen odvede pozornost, ale ten problem tam porad je. Myslim si, ze jednou z fint jak to resit je, vytvaret si ve svem zivote nejake udalosti na ktere muzu sam sobe poukazat kdyz si nadavam, ze jsem looser. Prvnim a nejcastejsim problemem je "Vidis jaka jsi troska, zase jsi neodolal a zahulil sis, kdyz sis sliboval ze si das pauzu". Takze kdyz nehulim, mam jako jednu z motivaci i to, ze nehulim proto abych sam sobe mohl rict, vidis neni to tak hrozne, klidne bez toho vydrzim. No a pak si vyrabim takove ty zachytne body. Treba v praci jeden den jedu na plny vykon. Litam, resim, apod. A pak si zase muzu rict, vidis neni to tak hrozne, porad jeste dokazu... Nebo si treba reknu ze se budu snazit kazdy den udelat neco pro zlepseni sveho zivota. Tim muze byt klidne i uklid nebo umyti nadobi. Jednou z namitek meho druheho hlasu v hlave totiz treba byva, podivej v jakem bordelu zijes, drez plny nadobi, apod. Srtaci treba umyt jeden talir, staci malinkate krucky, ale musi byt neustale. A co se tyce souvislosti s vekem. Mozna je to dokonce naopak, cim je clovek starsi, tim nebezpecnejsi to je. Dokud je na skole rika si co vsechno dokaze, ale kdyz je vam 50 a furt jeste nelezite na plazi na Bahamach, tak vam to zase vrta v hlave a uz vam moc casu na vymluvy, ze to jeste date nezbyva.

To, ze mate pocita, ze na vas lide ziraji a ukazuji je stihomam a paranoia, ne schizofrenie. Kdyz chcete slang rikejte stiha a ne schiza.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost


Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 09-06-2005 v 17:14 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 22

Já jsem měla tyhle paranoidní stavy nějaký první 2 roky-měla jsem strach z toho, že se někde provařim, že vypadám jako debil, že se nedokážu vymáčknout (no, taky to byla pravda =D ) a někdy to bylo fakt hodně nepříjemný. Ale nějak se to uklidnilo po delší pauze a s pocitem bezpečí-doma nemusim s nikym cizim mluvit, když jsem unavená lehnu si, když mam žízeň, napiju se a chutě...no o nočním luxování lednice radši nemluvit.
Tím, že jsem si srovnala psychiku a nemám pocit nějakýho ohrožení, nebo spěchu se všechny ty nepříjemný zážitky ztratily.

Old Post 13-06-2005 v 20:03 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matulis
Nový Člen

Karma uživatele matulis - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2005
Příspěvků: 14  

Příspěvek č. 23

tak ty ktory citali moj prispevok len teraz dodavam>Zmaturoval som a zakuril poriadne....v hlave som picovinz neriesil...nemal som stres a neuzatvaral sa do seba...a este jedna vec.... ako som mal pocit ze sa blizia napicu pocitz tak som sa uvolnil,nebojoval proti husto hustemu stavu ktory som mal a prijal ho,na moje velke prekvapenie hned zly stav ustupil..... na zamyslenie.

Old Post 14-06-2005 v 14:23 PM
matulis je offline   Profil uživatele matulis   Find more posts by matulis   Foto galerie člena matulis   Click here to Send matulis a Private Message   Add matulis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
varan
Stálý Člen

Karma uživatele varan - 19% Pěstitelská

Registrován: Dec 2004
Příspěvků: 132  

Schizofrenie Příspěvek č. 24

Dřív jsem chtěl nechat svý holce pohulit, do té doby než mi řekla že její babka má schizofrenii, mylsím že bude lepší, nedávat jí vůbec nic...

Nehul už, máš celou hlavu rozmazanou...

Old Post 15-08-2006 v 12:40 PM
varan je offline   Profil uživatele varan   Find more posts by varan   Foto galerie člena varan   Click here to Send varan a Private Message   Add varan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 25

tak to znám, a nejhorší je, když do tebe někdo začne tankovat, a ty nemůžeš ani nic říct, protože nejsem schopná něco ze sebe vysoukat, a když něco už řeknu, tak jim jenom tím nahraju a jsem taky pro všechny divná.

Ale už se mi to dlouho nestalo, kouřím teď hodně dlouho stejný vzorek, takže jsem na něj zvyklá...

Pro hodně lidí jsem ale nepochopitelná a mám svůj svět, do kterého nechci nikoho pustit. Nevím, spíše potřebuji klid a rozebrat si to někdy v hlavě.

Mám raději, ale stavy, když se směju a vůbec nechápu proč a je mi fajn, a okolí mě zase nechápe, pokud někdo néní na stejné vlně a my na sebe čumíme a málem se někdy pochčiju .

Old Post 15-08-2006 v 12:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 977 

Příspěvek č. 26

inf3cti a ostatní:
něco ke schizofrenii, Dle mého to je jedna z nejznámějších psychický chorob. ale asi jen názvem, většina zvás nemá tuchy co to je schizofrenie. Není to rozštěpení osobnosti, ale rozštěpení duše, v tom je dost velký rozdíl. Jekkyl a Hyde nebyli (ani jeden) schizofrenici. Schizofrenie však nemá přesnou diagnózu, je to spíš soubor příznaků (dočetl jsem se že zatím je zhruba 180 typů sch.), každý schiz. člověk však pociťuje něco jiného. Mezi důležité znaky patří: Hlasy (vnitřní hlas ti napovídá co dělat a co ne, slyšíš mimozemšťany, slyšíš slova v hudbě, kde slova nejsou.....), Úzkost (velmi intenzivní strach bez jakéhokoliv důvodu), Nedůvěra k okolí (zejména k psychiatrům a doktorům všeobecně), Nepřiznání si těchto problémů (odmítání léčby, odmítaní jakékoliv úvahy o nemoci jako takové) a také Spirituální představy (mnoho sch. cítí, že jsou vyvoleními, mesiáši a toto přesvědčení dávají mnohdy velmi vehementně najevo - viz foto "boha" na cztekku). Nejhorší dopad má sch. na rodinu a nejbližší přátelé (ty se postupně vytrácejí a kristalizují, výhoda je taková, že zbydou ty nejlepší). Nemoc má silný dopad na sociální stránku, nemocný zanedbává svůj zevnějšek, nemá zájem o práci a těžké je u něj vyvolat jakoukoliv motivaci. Léčba je dlouhodobá, někdy až 6-8 let, šance na vyléčení je asi u 30% případů a u asi dalších 40% je šance že se s tím a s práškama naučí žít a hlavně naučí se předcházet dalším psychózám. léčba vyžaduje medikamenty (sračky sračky, neuroleptika....) a zejména spolupráci nemocného (velmi složité). pro neznalé. Psychoza je akutní záchvat, člověk pár hodin, až dní většinou nepřijímá potravu, nápoje sporadicky, nekomunikuje, pouze má úzkost, popř. hlasy.
Tráva nezpůsobí sch. Sch. má většina lidí v gen. dispozici, záleží jen na jejich chování a i na vnějších okolnostech, jestli se projeví. Tzn. že ganja může být jedním ze spouštěcích činitelů, vedle ní hlavně halucinogeny a stress.

myslím že je jasné jedno. jakákoliv droga tě pošoupne někam. neměl bys užívat cokoliv psychoaktivního, pokud nejsi vnitřně vyrovnaný sám se sebou a se svým okolím, moh by ses dostat do pěkných sraček

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 15-08-2006 v 14:49 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Registrován: Jan 2003
Příspěvků: 289 

Příspěvek č. 27

Já si myslím, že velký podíl na celkovém psychickém stavu člověka hraje autosugesce, z které vycházíme. Je to v nás, musíme s tím, nechci říci bojovat, ale cítit to. Dopřát si větší nadhled a mít se rád.

Naposledy upravil steve 15-08-2006 v 15:14 PM

Old Post 15-08-2006 v 15:07 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Everl0st
Stálý Člen

Karma uživatele Everl0st - 45% Pěstitelská

Registrován: May 2006
Příspěvků: 143  

Příspěvek č. 28

Já si myslim (je v tom i trocha vlastní zkušenosti), že dokavaď na to zmaštěná osoba nezačne myslet, tak se nic neděje....je sice fakt, že jít sám ztroubenej po ulici a na nic nemyslet by nedokázal ani Gándý..a že to byl borec...je dobrý myslte na pozitivní věco...občas se načapu jak se mi na xichtíku obejví z ničeho nic úsměv Jinak asi po vyčerpávajíc článku jestedmana nemám co dodat......jen že má pravdu...hulit by měli jen duševně v pohodě lidi...

Mír v duši,klid mysli a metal v srdci

Lidi nezabíjí zbraně,lidi zabíjí lidi

Old Post 15-08-2006 v 18:06 PM
Everl0st je offline   Profil uživatele Everl0st   Find more posts by Everl0st   Foto galerie člena Everl0st   Click here to Send Everl0st a Private Message   Add Everl0st to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Viva
Stálý Člen

Karma uživatele Viva - 0% PěstitelskáKarma uživatele Viva - 0% Pěstitelská

Registrován: Jul 2006
Příspěvků: 146  

Příspěvek č. 29

nejlepší lék na "schízu" je čokoláda,,nebo aspoň u mě to pomáhá,,,nebo když maluju,,tak mi to přecvakne na představivost a je to pryč,,,,,ale taky si už vybírám lidi se kterýma si dám brko,,předtim mi to bylo jedno,,když mě někdo pozval tak sem si ho dala,,ale pak sem si uvědomila že některý lidi právě svýma stavama mě omezujou abych se měla dobře,,,zní to sobecky,,,,,jenže proč sedět a koukat do blba,,když se můžu ozvat někomu jinýmu a vim že bude sranda,,samozřejmě beru ohledy a pomáhám svým bližním,,jenže pokud ten člověk nechce pomoct ale přenášet na ostatní,,tak ať si trhne nohou

RASTA

Old Post 16-08-2006 v 09:18 AM
Viva je offline   Profil uživatele Viva   Find more posts by Viva   Foto galerie člena Viva   Click here to Send Viva a Private Message   Add Viva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OptieX
Stálý Člen

Karma uživatele OptieX - 57% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 141  

Příspěvek č. 30

citace:
Psychoza je akutní záchvat, člověk pár hodin, až dní většinou nepřijímá potravu, nápoje sporadicky, nekomunikuje, pouze má úzkost, popř. hlasy.

Když jsme u těch definic tak sama "Schizofrenie" je "Psychoza" a akutní záchvat je " záchvat psychózy.

Old Post 17-08-2006 v 20:07 PM
OptieX je offline   Profil uživatele OptieX   Find more posts by OptieX   Foto galerie člena OptieX   Click here to Send OptieX a Private Message   Add OptieX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brambora
Stálý Člen

Karma uživatele brambora - 95% PěstitelskáKarma uživatele brambora - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2006
Příspěvků: 254  

lidi vsici sme lidi Příspěvek č. 31

vse si uvedomuju a mam tzakovej krasnej pocit ze cim vic si vse uvedmoju to co ze mne dela nulo je to co si delam sam i dkyz to proste vim ze kdyz to budu delat tak ta nula budu!! veci a veci zacinam si ucedomovat ZIVOT zivot neni jen odrogach alkohol cigarety az po tvrdejch drog jo tvrdy drogy by se senmeli zkouset ani brat ! ale to vime vsichni ale to co chci rict je to ze sem nikdy nebyl schopnej si to vse PRIPUSTIT a ted kdYZ to vnimam tak mam jakoby takovou sanci a tyhle sance se teprvc uvidi jaky sem a prece kdyz uz jenom mam tu sanci tak snad dokazu zit zaver je takovej jeto tvrdy pro ty co nechapou co setu vlstne snazim vysvetlit. REKNU TO TAKHLE ZAVISLOST je tvrda ale da se ovladnout a nebyt zavisli ale to uz je na cloveku jak chce zit jestli chce bejt zavislej natom coho vlastne nici a nebo si to jenom pripustit a uvedomit si ze uz semu to vlstne nelibi a uvedomit si to ze je zavysli a neco stim delat ZIJEM JENOM JEDNOU ZIVOT SI CHECEME UZIT!!!!!!! NE NEDAVEJTE SI TY OTAZKY ALE JA SI UZIVAM ZIVOT JENOM TIM KDZY MAM JOINTA , ALKOHOL AJINY DROGY . PISU TO proto ze je dobre si otom povidat jaky opravdu sme my jsme TI LIDE KTERI TU CHTEJ BYT CHTEJ ZIT A UZIVAT SI TEN PRAVEJ ZIVOT A NEJSME TI KTERI SE NACHAJ OVLADNOUT drogou UZ SME SI UDLELAL TAKOVEJ ZAVER ABSTINOVAT Z HULENIM COZ SMEI POPRAVDE MOC NEDARI VZDY JSEM RIKAL ZE MAM VSE POD KONTROLOU NE NEMEL SEM NIC POD KONTROLOU VUBEC NIC ALE JEDNO VIM ZE NEDOKAZU PRESTAT ALE DOKAZU ABSTINOVAT TI MAM NA MYSLI NEHULIT KAZDEJ DEN JAK O ZAVOD!!

Old Post 21-08-2006 v 01:50 AM
brambora je offline   Profil uživatele brambora   Find more posts by brambora   Foto galerie člena brambora   Click here to Send brambora a Private Message   Add brambora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Viva
Stálý Člen

Karma uživatele Viva - 0% PěstitelskáKarma uživatele Viva - 0% Pěstitelská

Registrován: Jul 2006
Příspěvků: 146  

Příspěvek č. 32

rozumim ti,ale co to má společnýho se schizofrenií,,,člověk si jí nevybere,,ani nepřivodí ,,může si ji možná tak urychlit něčím,,ale myslím že by k tomu časem stejně ten člověk došel,,,když tak koukám na čas psaní toho textu,,tak dobře,,ale zkus si přečíst tohle:
http://mujweb.cz/www/schizofrenie/index.htm

Každý si může všechno vsugerovat ale schizofrenie je podle mě strach.

RASTA

Old Post 23-08-2006 v 15:35 PM
Viva je offline   Profil uživatele Viva   Find more posts by Viva   Foto galerie člena Viva   Click here to Send Viva a Private Message   Add Viva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.8257040 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív