Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
by mě teda zajímalo co všechno jsi do toho substrátu prímíchal, ale chybí mi tam něco na provzdušnění. A má ten kýbl vůbec ze zdola nějaký díry ,aby mohla odcházet vlhkost? vypadá to jako dost přelitý, proto ty svěšený listy.
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
přesně. nejlepší pro kyti je když vždy proleješ celý ten kýbl,ale pak ho necháš pořádně proschnout(ne abys ty katky nechal uplně uschnout,ale prostě aby ta zam už nebyla vůbec mokrá, jen drobet vlhká...) a takhle pořád dokola...
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
Ahoj...chtela bych se zeptat, jestli ty kytky na obrazcich nahore nejsou nejak zpozdene. Me pripadaji podle fotek mensi nez ty moje a to mam porad hrozny obavy,ze i tak jsem je zasadila pozde a ze mi nestihnou vykvest (dokvest...)
dik za odpovedi a MYR
Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly
Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...