Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes jsem přesazoval moje kytičky do větších květníků a 2 z 5 jsem omylem utrhl nějakejch 60% kořínků, je to již 12 hod. od toho co se to stalo a ani zatim nevadnou..... mylíte že to bude ok?Nebo s tim mam něco udělat? já to jen normálně prolil (ten novej květináč) A když se vzpamatujou, tak porostou normálně nebo z nich budou nějací zakrslíci?
Prosím poraďte.....
Thanx
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
no ja si myslim ze ted to je 50/50..kdyz se to ujme tak kytka pozastavi rust protoze nema cim vstrebavat ziviny a ,usi vytvorit nejake koreny..kazdopadne to nech tak a nicicm to nehnoj abys to jeste vic nedorasoval...me se to taky stalo pri presazovani,ale kytka zatim zije..asi po 3tydnech se zacinaji zvedat povadle listy a ma se zase skoro cile k svetu..
werron-jj jak píše chuck,zkus ještě tu kyti zasypat až po první lístky,aby bylo více stonku pod zemí a mohli se tvořit lépe kořeny.
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...