Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím, mám doma ňáký semínka noname rok starý, mam dotaz bude z toho něco?Některý vypadaj bídně.... (
Je u hřbitova příhodná půda pro outdoor?
děkan mikejs
Vidim ze si videl HOW HIGH(kto huli ten umi).
To je pravda, len na to aby si mal krasne rastlinky musis najst mrtvolu nejakej missky, na to aby boli silne zas kulturistu,.....
A na tie naj stavy musis najst prezidenta, trebars Franklina ( ani Einstein by nebol zly) odfaklit mu ruku a potom ju v mixeri rozmixovat.
Zarucujem ti ze po tomto budes mat stavy jak krava ( ehm jako mrtva kráva)
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
vsetko je v pohode, seminka, cintorin aj pozdrav... len si to mal dat naklicit niekedy zaciatkom maja
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Ten cintorin sa mi nepaci. Ta zem musi byt zamorena chemikaliami z vencov, kvetov, aj mrtvol (ludske telo v sebe obsahuje strasne vela olova, najde sa aj DDT,...)
A po 2. ked zacne rozryvat zem v blizkosti cintorina vsetky babicky sa budu prezehnavat a o tebe si budu mysliet ze si Satanas!
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Som zhuleny jak ko..t a na tych kvetinkach na cintorine sa dobre zabavam - aj ten satanas - to bolo dobre. Dostal som dalsi vtipny napad - co keby si to posadil na strechu marnice
Znacka: Budu rast do krasy
Budu sposobovat radost aj po smrti
Darujte zivot po smrti
nebojte se já nebudu sadit na hřbitově nebo před, nýbrž za hřitovem, kam nikdo nechodí a je tam "prales", je to nejideálnější místo v celym mym městě, na jiný sem nepřišel
doufam že tam nesadí další lidičky