Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte, chcel by som sa s vami poradit ohladom mojho skunku(udajne ide o Skunk #1 vs. Maple leafs), ktory ma,ako vidite na obrazku,vyrastajuce zlte listy.Je stary tak mesiac. Neviete co s nim bude? Popripade nemoze byt prehnojeny? Hnojim Plagronom Wuchs a tie odporucane davkovanie 4ml/1liter vody som neak extra neprekracoval. Podla Jackersparcleho riesica problemov,ktory je vo FAQ,ma odkazalo na to,ze ide o nedostatok zeleza,popripade manganu???Aspon to som vycital podla tych jednotlivych bodov.
Sorry ze zakladam novy thread, ja to hned zmazem,len by ma zaujimali Vase rady...diky
Já bych taky řekl že to bude tím železem.Kup si v zahradnictvý ,,Ferest,,.Podle návodu to naředíš a doléváš každý den asi 2 týdny a pak by se ti to mělo spravit!
Jedubabka: Sorry, najprv som ho zalozil v outdoor galerii,kde som si az neskor uvedomil,ze tam tento moj problem nepatri a som tu novy takze sa tu este neviem na 100percent orientovat ze by som to hned zmazal
tohle se mi objevilo u kytek kdyz jsem je prepinal na kvet, pricetl jsem to nedostatku manganu. Pouzil jsem na to hořkou sul microtop, ktera krome horciku a dalsich prvku obsahuje taky siru, bor a mangan. Sehnal jsem to v hornbachu
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.