Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych se zeptaj čím to je že jedna má kytka roste do tří lístku , fotak nemam tak nemuzu ukazet ale v jednom patre ma vzdy tri lisky, je to genetická vada? myslíte že přežije vyroste a bude to nějaký humbuk?
Jojo,takovým říkám mutanti
Nemusí to být jen genetická vada,ale třeba reakce na nějaké negativní vlivy. Z takovýck kytek většinou rostou pjekný howada
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Hele kámoš má taky takový. A já mněl taky 2 ale bouře mně je vzala. Podle mně by mněli bejt lepší než ty normální protože budou hustší,a dost listí třeba na mlíko
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."