Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Neviem ci to patri do tejto temy, ale vlastne je to tiez INDOOR pestovanie tak mi nedavajte ziadne trestne body a podobne chujovinky. Bohuzial to bola 1. aj posledna generaci, nejak sa to zacalo zelenat a 40 euro je v riti, tak ale tie stavy za to stali
Z Viedne, urcite poznas Bush Planet. Odtial mam aj feminizovane semena, ale kurevsky drahe 60 euro 10 semien, ti uz vazne nevedia co si maju pytat, pred 2/mi rokmi to bolo okolo 15 euro- to je ta EU na vsetkom chce zarobit, aj na nas HULICOCH!
HEJ Franku Kranku ukaz nejake foto TY co si sam vypestil, ked hovoris ze toto je pre lamy! Typek to uz pestuje 2 roky (to pre lamy) a vzdy mu vyslo okolo 8 generacii a je s tym nadmieru spokojny, tak nevim co si kupoval ty ale urcite to je kvalitnejsie ako home/made(inac to sa teraz chystam robit) z toho ti vyrastie mozno 4-5 generacii ked sa budes snazit. Len ja som mal jebnute nestastie kusok stonky mi zapadol pod substrat a zacal plesniviet.
A stavy no dost drsne. vacsinu som predal aby sa mi vratili investicie a ten maly zvysok (aspon som si myslel ze je to malo) som sebecky zezral. Tak ale co sa mi zacalo v hlave diat potom bolo huste este nikdy som nemal take silne halusky z inych hribov, kamosi co som bol s nimi vonku sa mi zacali menit na mrtvoly, original mrtvoly jak z rezidenta mozno este lepsie , uplne jasne obrysy tvari ,proste chvilu som na nich cumel, zrazu zbledli , skostnateli oci sa im prevratili do vnutra(mozno to bolo aj z tej lampy ktoru pred tym fajcili:-),
ked na mna zacali hovorit, strasne som sa zacal kosit vsak uz si niekedy videl hovoriace mrtvoly? To bolo ako by si pozeral film, ale zaroven bol priamo v nom (uz by mohli vymysliet take kino) a neviem co to bolo ale akoby som videl auru prostredia (podla toho ako som sa v nom citil). Akoby som bol na tych par hodin, nejaky tibetsky mnich. Po troch hodinach v krcoch mysliac si ze fotrovci su na chate som isiel domov. Otvorim dvere a vidim vlniaceho fotra jak cumi na TV, , ale aspon sa nezmenil na mrtvolu. Foter si nic nevsimol alebo si nechcel vsimnut(oci som mal cele cierne ani kusok duhovky),chvilu s nim pokecal(tazke filozofie), odvlnil sa do izby dvakrat sa vymocil
a bolo po stavoch. Isto nikomu neodporucam ist samemu na hriby ked neni na to povaha, ale ja som mal z toho pozitivny zazitok a nebol som taky sprosty jak na lysacoch, a tie stavy by som nevymenil za nic. VIVAT MEXICANA
tak kamo celkom pekne hubicky...ja mam nieco podobne, ale vsetko si vyrabam sam, takze uz nie som zavisly na ziadnom obchode..mam inu odrodu, trochu lepsiu, a hodne sa na tom da ficat...shrooom zdar
kulo4: no joo..sterilita musi byt, cely proces pestovania je dost narocny na sterilitu a vyroba zivotaschopneho roztoku je snad najdolezitejsia na sterilitu. vytrusy mam z vlastnych hub, normal otisk...nic tazke..lovu zdar
a ano..ten box je pre lamy, hotova vec, len das do terarka a huby vyrastu same...total lamerizmus ..ziadna sterilizacia, ockovanie, vyroba roztoku, priprava substratu atd...
to kulo4:Ten growbox si mal pod umelým svetlom alebo na dennom?Mám 4 druhy,ale takto svetlé klobúčiky som mal,len keď som to mal v skrinke pod stolnou 9W lampou.