Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pocital jsem starsi prispevky ohledne prizivovani kyticek CO dvojkou. Vsichni vyrabi CO2 ruznymi hruznymi metodami. Napadlo me co pouzivat normalni bombicky s CO2 na sifon. Udajne jsou stale jeste v prodeji. Otazkou je kolik obsahuji plynu, abych se nemuselo kupovat kazdy den 10 bombicek na dve kytky. Ma nekdo prestavu kolik plynu obsahuje jedna takova bombicka.
"Don't forget, there's something new to learn everywhere..."
tak se sifonovejma moc zkusenosti nemam, ale uz sem mel co docineni se slehackovejma a tam toho plynu moc neni, protoze se ti v klidu vsechen vejde na jeden nadech do plic. rekl bych ze se sifonem to bude podobny
Matne si pamatuju, ze snad (?) 2 gramy; je-li tomu tak, pak kdyz 12+16+16=44g odpovida 22.4litru za normalnich podminek (1013 mb, 20C), tak 2 g je 22.4*2/44 = asi 1 litr plynu.
ja pouzivam sifonovy bombicky jako zdroj CO2 do akvaria, odhaduju, ze tam toho plynu je tak 1L. davkuju do kelimku , kery sou dnem nahoru a mam tak prehled kolik toho tam davam.
jestli je negdo akvarista tak at mrkne sem : http://akva.dadak.cz/index.php3 , ma to opravdu pekny