Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim vsetkych growerov
potreboval by som poradit... nasiel som si fakt dobry flek na outdoor, ale asi 30 cm pod povrchom je podzemna voda. tak teda zvazujem ci to vobec je dobry flek. rozmyslal som, ze by som vykopal odtokovy kanal, lebo to miesto je trochu naklonene, neviem sice ci by mi to pomohlo. pole si nemozem posunut, lebo ten flek je ohraniceny...
ma vobec zmysel tam nieco posadit??
Mel jsem podobnej problém- dokonalý místo, ale nepoužitelně mokrá půda. Nevím jak jsi na tom ty, ale já protože to je fakt totálně skrytý místo jsem kytky nandal do velkých igelitových pytlů (jak babička rajčata) Hodně štěstí
no jasně, pěstuj "nad zemí"
do země bych to nedoporučoval, kámoš takhle předloni pěstoval v bažině - natahal si tam ňáký desky (nebo dokonce snad i starý dveře ), na ty naházel kýble s hlínou a udělal tam tenkrát ty nejvysmátější modýlky v širým okolí (což sice vůbec nijak nesouvisí s tim místem ale zamachroval s tim nehorázně.... )
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."