Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám to chápat jako že si dám pár malejch prdíků?Aby mě to moc nezkouřilo ale cejtil jsem to?To dělám každý večer a každé ráno
jen na příjemné probuzní a příjemné usnutí.Není nic krásnějšího.
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07
To je nádhera,přesně, chápeš to dobře.
Kvalitka,- stačí šluk,pár malech prdíků je lepší, ale ne v případě, když je člověk světu na pospas.ráno a večer je to ok
a ted´ si představ kolik lidí tohle dodržuje už několik let a 5 let je málo, člověk by řekl, že musí bejt vypatlanej, ale čilost a znalost je pravdou.
Na svete je tolik veci prave proto aby sme mohli delat kazdej neco jinyho
H.. .op
virgill jak to myslíš,jako že 5 let je hodně.To jak píšu to je životní deformace okolních vlivů a poznání světa in i out .O nic nejde,stejně seš cím dál blíž jako každej jinej.
Na svete je tolik veci prave proto aby sme mohli delat kazdej neco jinyho
H.. .op
ja si moc rad dam taky uplne light sluk z fajocky a potom vyrazim vybavovat veci. je to moc velka sranda taky prijemny pocit, nikto nic na tebe nevidi, nie si vice magor...je to super
Já to dělám taky rád, prostě ubalim brko co je o něco delší než filtr a dám si dva tři prdy a funguje to tak akorát... Prostě můžu normálně fungovat, ale cejtim na sobě že sem trochu zhulenej... Jednoduše pohoda
... mikro je dobre na ucenie ... jeden dva sluky z fajny, napr. takeho shamana a valis to ... len ci si to budem pamatat?
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace