Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No to písmo je tu celkem zajímavý - hlavně když si to takhle pěkně všechno vyzkoušíš
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
hehe by mě zajímalo jak dlouho sis hrál s tim MUSHROOM GROWem
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
to mi povídej, sám vim nejlíp co je s tim podpisem sraního
né že by to nebylo jednoduchý to všechno do toho obdélníčku 5x8 centimetrů nalupat...
Mimochodem koukám že sme asi hlavní kandidáti na největší podpis na groweru nojo asi bych to měl trochu omezit...
he tak on to přecejenom někdo čte?? A já myslel že si to tam hážu jen tak pro sebe
JA.miCHi - neboj, provádim pravidelnou aktualizaci, tohle už je tušim třetí
wad - no ale pořád máš pouhopouhý 4,2 cm kdežto ten muj nádherných 5,7 cm
(bože to sou zase OTčka )