Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mirosk: Dulezite je rostlinam poskytnout co nejvice svetla, dobrou zeminu a spoustu mista na koreny...o dalsich "zbytecnostech", jako je genetika treba, radeji nemluve... Pribliz trochu tvou situaci, jinak se bojim, ze tu nikdo nebude schopen ti adekvatne odpovedet.. V jakych to je kerich? Co mas za hlinu a kolik?
Podle meho nazoru to ale bude dosti podprumerne...svetlo..obvykle ho v kerich moc neni..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
ale co by sa nedalo dnes som sadil do krikov s tym rozdielom ze som kriky fajne posekal , aby mali rastlinky viec mieta
, cize ostali z nich len pahíle s listami
kríky su fajn miesto ak su na velkej ploche
dobre krytie a krytie
Původní příspěvek od Krychle mirosk: Dulezite je rostlinam poskytnout co nejvice svetla, dobrou zeminu a spoustu mista na koreny...o dalsich "zbytecnostech", jako je genetika treba, radeji nemluve... Pribliz trochu tvou situaci, jinak se bojim, ze tu nikdo nebude schopen ti adekvatne odpovedet.. V jakych to je kerich? Co mas za hlinu a kolik?
Podle meho nazoru to ale bude dosti podprumerne...svetlo..obvykle ho v kerich moc neni..
dovolím si nesúhlasiť s tým svetlom, mám kamoša čo mal ganju na záhrade kde na ňu svietilo slnko tak 3 hodky za deň najviac a bolo z 3 rastlín kvalitného hula na 1/2 roka pre bežnú spotrebu no a mám ďalšieho kamoša čo mal políčko kde mu svietilo slnko celú svoju svietiacu dobu lenže mal tam pôdu hrozne zlú čo keď pršalo bolo z nej bahno akeď svietilo slnko bola tvrdá jak chodník a mal rastliny tak pol metra vysoké no proste na smiech, takže skôr myslím že záleží viac na pôde jak na slnku- keď nie sú podmienky proste aby tam to slnko svietilo veľa tak sa aspoň snaž čo najlepšiu pôdu