Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo ten film patří k nej co sem tak viděl,kde se vyskytuje ganja.prostě na to že to byl nízkorozpočtovej film,tak provedení,scénky(...kurva,to sem posral,kurva,kurva,tosem posral.já sem šukal s mrtvolou....(nebo nějak podobně)) a mnoho dalších hlášek.
jási myslím,že ten film nikdo nepublikoval,páč by na tom nikdo z těch komerčních šmejdů nevidělal,protože to točili myslím studenti ze zlínské školy nebo aspoň námět na to napsali.
Ty seš Honza viď? tak Honzo můžu mít první přání? Už vod spoda tady cejtim trávu, já bych si dal šluka, jo?
(Pulp Fiction pořád jede )
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
jo to ja mam zase meno po jednom drsnym typkoj z televize )
missisipi to je drsna reka )
fakt u tohohle filmu sem se nalamal smichu to fakt stoji za shlednuti.
jo mazany film, ale uz sem ho smazl a nemuzu sehnat . Vsimli ste si u te sceny s Iggym, jak tam Karel sedi pred telkou a ovlada ji telepaticky Nevim jak to presne bylo ale myslim ze ji vypnul a zapnul
Původní příspěvek od swen jo ten film patří k nej co sem tak viděl,kde se vyskytuje ganja.prostě na to že to byl nízkorozpočtovej film,tak provedení,scénky(...kurva,to sem posral,kurva,kurva,tosem posral.já sem šukal s mrtvolou....(nebo nějak podobně)) a mnoho dalších hlášek.
jási myslím,že ten film nikdo nepublikoval,páč by na tom nikdo z těch komerčních šmejdů nevidělal,protože to točili myslím studenti ze zlínské školy nebo aspoň námět na to napsali.
jen se na to pořádně
zas tak nizkorozpoctovej film zlinskejch studentiku to bejt nemohl.Aspon dle obsazeni-Jirka Korn,Moravec,paula Wild a jini...
Jinak se mi film hodne libi.....a takovou mrtvolu bych taky vojel
zas tak nizkorozpoctovej film zlinskejch studentiku to bejt nemohl.Aspon dle obsazeni-Jirka Korn,Moravec,paula Wild a jini...
Jinak se mi film hodne libi.....a takovou mrtvolu bych taky vojel
sorry,ale myslím že si za to žádnej honorář nevzali.
ti studenti dostali úkol ve škole,tak natočili tento film.myslím,že jejich rozpočet byl přes 1 meloun.ti herci co tam hráli jim chtěli jen pomoct.
sorry,ale myslím že si za to žádnej honorář nevzali.
ti studenti dostali úkol ve škole,tak natočili tento film.myslím,že jejich rozpočet byl přes 1 meloun.ti herci co tam hráli jim chtěli jen pomoct.
tak to je fajn,ze to delali zadara,to jsem nevedel.