Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám venku kytky OB,Nebula a PwP a všechny mi na denní periodě kvetou,což nechápu.A už celkem dlouho.Když je teď vezmu a přesadim ven do země,přestanou kvíst a začnou růst?Nevadilo by jim,kdyby už měly tvrdý stonky?Fakt sem se s timhle dotazem nesetkal...
Díky všem za případné rady co a jak....
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Jak dlouho uz kvetou? Je mozny ze jeste chili pokvetou a za nejakou dobu prejdou na rust. Kazdopadne se do faze rustu opet dostanou, pokud je das ven
Peace
"Jehlou žílu kuchnu, potom zmáčknu buchnu, začla mi nová éra, evrydej dva gramy héra"
muzu ti rict, ze jsem rizky northern light a ty me kvetli uz kdyz jsem je dones. A? Navzdory kvetum z nich vyrostli snad nejobjemejsi kytis co sem mel. Takze to nech byt a normalne se o ne starej, vrati ti to. Myslim to uprime