Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hmno nevím jestli to sem patří ale u nás na škole byli jednu dobu drogový testy. Každej týden vybraly náhodně tři lidi a už valili na testy. Papírek a do moči.. jakože to bylo období kdy sem se každej den ráno modlil ať mě nevytáhnou.. (upřesním že bych byl asi pozitivní) Naštěstí nevytáhly a testy už nějak potichu pominuly. No ale byl to mazec. Každej týden sem ze začátku chodil s lahvičkou od prášků ať mi někdo nach**je. Takhle se to dělalo, jinak by to nešlo, hulilo nás moc
Ale bylo pár (asi tak +/- 2) případů že někoho vychytali a to byl pak mazec, dopis domů, nějaký sankce a každej měsíc na testy..to bych fakt nechtěl...
Tak pozor ! mě 18 v té době bylo. To bych asi nebyl na GROWERu ne... ale je to škola soukromá a ředitel je pěkná p***a, takže prostě tohle zaved a jestli se nám to nelíbí tak nám zruší smlouvu (podepisuje se každýho půl roku). takže sme s tím nic nemohly dělat...